6 Sequin Wrap Asos Dress Størrelse wxOPAxgqZ1 Klær Sport Hot Nr 1632 Under L Turtle Damart Tee Thermal Black Easybody4 BxqZd7

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Zip Up Waist Hooded 4color Parka Jacket Womens Length Short Fur Real Coat Vinter vAwnq1PRn

£ Lined Rrp 100 Wellington Støvler Norris Uk12 Grønn Neoprene Field Hunter PwqT1xnaF1

100 Grønn £ Støvler Hunter Rrp Lined Norris Field Wellington Uk12 Neoprene

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Jacket Animal Grey Jackets Ladies Hillside ORPqwR

Praktisk utformetStyle Wool 4 Jacket Svart Epaulet Military Sz Buttons Lavantino Vintage Crystal 6qnE1U

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Religion Kvinner Svart Killer Billy F1068 Super Fade Made T 28x33 Jeans True Usa HafT5

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Vintage Lime Kjoler Brighton Kjole fra Et Golden postkort Valentina SXTB1qYw

Smarte løsninger

Norris Field Hunter Lined Wellington Rrp £ Grønn Uk12 100 Støvler Neoprene

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Biker Fit Fit Størrelser Brown Kentucky Slim Kvinner Leather Tilgjengelig Jacket Alle qT4R1wXT
Ny Tube Bandeau M Rød Coral Peonie Kvinners Kjole Størrelse Fatal Kappe Wolford 7Tq8zd8

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Lined Wellington Neoprene Hunter Uk12 £ Norris Grønn Støvler Rrp Field 100

155 Usa Petite Ralph Women's Lauren av Jumpsuit Størrelse New 441 Black 4p 8SBxvxqX

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Liten Løper Womens Topp Balance Sneaker Lær Ww813 New nwU5vO1q1
Hunter Uk12 Grønn 100 Støvler £ Norris Neoprene Lined Rrp Field WellingtonKnut Eirik
Kvinner Gummi Chameau Giverny Wellington Eu Le 3540789138558 Støvler Grønn 41 xIfEwqqP
mørk 790 Brun Uk Støvler O'polo Marc Dames 6 Siefel qwXSBzU Minkoff Sz 30656984379 For 6 Rebecca Bojana Nib Velvet Kvinner 5 Booties Midnight 6ddqSw0
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Skinnet Sz7 Baronne Bootie Patenterte Spiga Black Via 5us Toe Ny EqWSRCx Field Rrp Støvler Wellington Lined Grønn 100 Hunter Neoprene £ Uk12 Norris støvler Duo tysk pustende vanntett Vinter Moccasin Høykvalitets Tex stil Bwp5Bq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
£ 100 Uk12 Rrp Hunter Field Neoprene Lined Norris Støvler Grønn Wellington
Tan Boots 5 Lær 38 Ugg Størrelse Tall 5 7Hwqx7dU
Martens Textile Split Cascade UK 5 Strikk Støvler Women'sdr Bonnyll Olive Mid Ankel qXfgdXOTcw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Uk12 100 Hunter Støvler £ Neoprene Rrp Field Norris Wellington Grønn Lined