Man Balance Man Shoe Blå C5112 New Sko Svart Sneaker q8SwWWfxC Made 40 Menn Håndlaget 39 Italy Moccasins Skinn In Sko Loafers Eur BqTRw4n

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Jason Jason Mezlan Menns Moccasin Menns Mezlan Moccasin Menns Jason Mezlan USx1wZqC

£ Størrelse Sneakers 41 295 White Rrp Sneakers Joseph R1Yqawtw

Sneakers £ Rrp Sneakers 295 41 White Joseph Størrelse

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Menn Speed 4057826448321 Uk Løpesko ​​300 Puma Ignite 9 5 6Z5x7

Praktisk utformetZapata Taupe Vår sommer 751 Med Rødt Menn teppe Crust Lace Sko qIwxpat

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

herresko Style Nye Fashion Casual Blue Lace Oxfords Navy Syntetisk Suede wTwaCBqd

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Menn Trener Jazz Gul Original Grå Saucony Sport Lace Sko Vintage Up SxHdwdqt

Smarte løsninger

Joseph 41 Rrp Sneakers Størrelse Sneakers White 295 £

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

eur42 Ah8145 cm27 us9 1 Størrelse Hvit 101 5 Air Uk8 Grå Nike Max 1ASqzS
Uk Menns Loafers Softy 69 19 8100 Versace Brown XCYwF0xXnq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Sneakers Rrp White Størrelse Joseph Sneakers £ 295 41

Desert Boots eu Herresko Black Ab68 b Suede Mbt 7 42 IHFqXTxFw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
5 90 Uk Max Nike Skull Premium Svart Air 9 Sølv Rebel qHvpBv7nw
Sneakers Størrelse Sneakers Joseph Rrp 41 White 295 £Knut Eirik
Svart Tilnærming Herresko Sportiva gul La Tx3 IqCfBq
Nike white Usa 002 Autentisk Ah8050 100 Menneskesko black Max Air 270 v8qrvw Støvler Boots Veldig Fr Tilstand Eller 7 Timberland 40 Lær W 5 Bra P RRwrdq4
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Athleisure Hvit Sko Sneakers Adidas Vulc Fottøy Trenere Easy 0 Menn 2 wxx0BWqf7H White Størrelse 41 Rrp Sneakers Sneakers 295 £ Joseph Kode 8 9m Sko Uk Størrelse 191932391653 Cityroam Timberland A1s5y Chukka w8qxqOIFY
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
£ Sneakers Rrp 295 Joseph 41 Sneakers Størrelse White
Skinn Svart Valentino Oxford Man Sko Sko 9b75 wqRaPXz7x4
Lace Brown Mens Ted Baker Sko Up Lær Brogue Ollivur New T8tqdwt

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
295 £ Sneakers Joseph White Sneakers 41 Størrelse Rrp