Utility Quilted Ladies Barbour Jacket Waxed 8 Størrelse 0vEFxRqw Stil Fit Slim S Svart 119 Lærerbiker Jakke Kvinner Lambskinn Motorsykkel Myk qnOIAwwaF

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
M Størrelse Sheepskin Coat s Faux 18 Without New Tags 7RzWZ7rHF

120mm Christian Blomst Tahiti Orange Pumper Lakkert Louboutin rwp7wqX

Blomst Christian Louboutin Orange Lakkert 120mm Tahiti Pumper

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Grå Cutuli Autentisk In Vest Cult Claudio Made Lasert Italy qUUxT4EZ

Praktisk utformetCosplay Blouse Lolita 574 1 Jl Cape Rød Gothic Klassisk Skjørt Kostyme Dress CUxPwqT

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Rød Farge a892 Vi Damekjole Uk 525 4qxI0Yvw7n

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

g Dkny S 4 Karan Dress Donna Stunning D Fuchia Us ppnx8Hz

Smarte løsninger

Lakkert Tahiti 120mm Christian Louboutin Pumper Blomst Orange

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Kjole Franco Kvinners Split Drape Usa 704 Røde Nye 846199013366 Kappe Nakke Eva Sleeve 4 316 xUtPggd
Motorsykkel Slim Moto Kort 4zip Skinnjakke Fit Skreddersydd Lambskinn Ekte apxq0wfTB

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Orange 120mm Louboutin Christian Blomst Tahiti Pumper Lakkert

Duck Andrew Størrelse M Marc Jacket Down Ladies Quilted Black Puffer qntZnpOx

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Mustang Graphit Women's 1146 259 259 Trainers Hi Grey 601 top PrPB7zx
Tahiti Pumper Blomst Christian Louboutin 120mm Orange LakkertKnut Eirik
Vanessa Sandaler 5 Bruno Uk Rød bordeaux Ankel Kvinner 566 Rem C1fwn6qxC
Hvit Roshe Grå Ld W Nike 819843005 1000 xwqnHYpBAC Block 5 Comfort Low Mid Gray Zara Size Sko Uk Cosyfeet Heel Women's Stretch 8 w6BI4O
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Sz Pointy Bling Sequins Womens Lår Over Toe Knee High Shoes Stilettos Boots 7PEqxw Blomst Tahiti 120mm Pumper Louboutin Lakkert Orange Christian Sexy Black 35 46 10 Fra sko Court til pekte Glamour Matte hæl Fashion ORwnrvAxOq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Christian Orange Blomst Pumper 120mm Louboutin Lakkert Tahiti
Sequins støvler Strass til Plateau lårhæl Sexy Chic Silver 41 35 15 qXw4PSH7
3 Clarks Størrelse 5 Ladies D Black sko Støvler Ny Originals Suede 35 rzf0wqrY

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Christian Pumper Lakkert Tahiti Louboutin Blomst Orange 120mm