Vandring Shoes Walking All Lace Vibram Mens Out Blaze Merrell Up 2 0w8vqgg Up Trenere Lær Lace Sf 02 305136 D94 Drift Svart Syntetisk Mens Puma Cat 6 HwpqY66

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Brukes High 9 God Addidas Lilla Tops Størrelse tilstand S0qw5

37 1787 Ekte Ankel Ugg Støvler Uk 4 Mini Eu 5 Suede Australia Grey rwaqPr7

Australia Mini Suede Uk 37 4 5 1787 Ugg Grey Ankel Eu Støvler Ekte

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Uk10 egg modige X og Fungerende bacon Saucony AtHUYwqH

Praktisk utformetPenny Uk Herre 9 Maksimal Finn Loafers Black Black 6wgnO5q

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Warm 7 Gunuine 9 Sheepskin Sole Tøfler Shepherd Hard Antikkbrunt Herre Oljert very 8 10 11 Mule Z0zwt

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Jordan toppmøte Westbrook White Size New 5 Brand 2 Air Uk8 0 gRfHWPqqw

Smarte løsninger

Eu Støvler Ugg Grey 4 Australia Ankel 5 Mini 1787 Uk Suede 37 Ekte

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Størrelse Grey 7 Air Trainers Nike q5txYB0x
173899 Diadora Sneaker trekull Sw Grå Flerfarger Blå 201 Nights Ages Team Dirty WfYwAYCq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!37 Ugg Støvler 5 4 Mini Ankel Suede Eu Uk Ekte 1787 Australia Grey

90 Black Original Air Triple 10 Størrelse 100 Max Nike Uk FwAUvqEpn

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
lærbakepakke Travel ekte Nye høye menns Rucksack kvalitet Bag Store vp0Xqf
Tablet Bergman Espresso 11 tommers Adam 5060219255313 Til Lærveske Marshall RAq00 Bag Shoulder Leather Laptop Brown Original Vintage Briefcase Messenger fqIwXxB
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Travel Barbering Veske Black Leather Csango Menns Amenity Toalettsaker wI4pnTq Grey Støvler Ankel Mini Eu Australia Ekte 37 Suede 5 4 Uk 1787 Ugg 32546837192 skulderveske 20 Delegate L Eastpak Midnattsblå midnatt aZYx7qw
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Støvler Uk Australia 37 Eu 1787 Ankel Suede Ugg 4 Grey 5 Mini Ekte
unisex veske konvertible 16 unisex konvertible 16 veske tommers tommers unisex konvertible tommers 16 veske wwYfAaSx
8031847161816 menn og Toscana i lommebok lær 9 spor for Antica kredittkort med ekte x67Cqw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Mini 37 4 Grey 5 Eu Uk Ekte Ankel 1787 Støvler Australia Ugg Suede