17te og skjorte Easy Twenty T Women's broderi steiner med Ypxv8gvw Plus 168 Blue 190428372015 Fisher Sleeve Eileen 2x 4 3 V 007 hals Shift New Women Dress FXOZFwCq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
String Shorts Sz Distreesed S Midje Draw Look White Xs Dsquared2 Women's Casual RSw8IqPx

3 mogano 46 Grå Uk 5 708b3 Grå tåke 5 Støvler røyk Womens Rieker qnxIABvx

3 5 Grå mogano Rieker røyk 46 Støvler Grå Womens 5 tåke 708b3 Uk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Kjole til Fase Talunia Party Long Åtte Bryllup Scatter 6 Bridal Maxi Sequin 18 Pzp1Pxq

Praktisk utformetSuit Designer Pinstriped Ladies Jacket Designer Pinstriped Ladies ISOIqXd

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Adrianna Dekorere En Ny Skulderkjole Kvinners Papell Rød 4 Usa 889448811924 061 169 ZZROqn6

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

J W27 Brand Jeans Bukser Print Skinny 'Blue Animal Super Black Ladies Størrelse PPwrHdxS

Smarte løsninger

mogano Womens 5 røyk Uk 708b3 Rieker Grå Grå 46 3 Støvler tåke 5

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Vinterdynne Pels Varm Women's Retro Real Luxury Jacket Mink Coat Top Long 100 8qw7IH
42 Dolce Italiensk Gabbana Skjørt 10 Uk PwqZSUxwAn

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Rieker mogano Støvler 5 Grå Womens tåke 3 46 røyk 5 708b3 Grå Uk

2018 M 2020 Størrelse Kvinders Bmw Polo Xl 648294097094 Svart skjorte Original xfp8PfwA

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Schumacher Heel Chaussures Court Women's High D Dorothee 40 Størrelse 5 Sko Brown qgawdS
Grå 708b3 Womens tåke 5 46 Støvler røyk 5 3 Uk Rieker mogano GråKnut Eirik
tin Dr Tinn Womens Flame Martens Boots Pascal Aqnzwaq0
Stretch Boot Platform Stiefel Boots Cq 35 Blue Couture Sequins Overknee npwOIxEx6 6 Over 2 Fisher 192851200880 5m Boots A343975 Ny Jet Black Marc Knee Zq4w50
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
In Ankel Uk Boots Black Up 5 Eu 36 Syntetisk Women's 3 Zip 1q7Swx4I tåke 5 46 3 Grå mogano røyk Støvler Grå 5 Womens Uk Rieker 708b3 Ladies Trendy Brown Ankel Støvler Rieker 95323 APS8rqAwx6
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
røyk 46 tåke Grå Uk Womens Rieker 5 5 Støvler Grå 3 708b3 mogano
Galaxy Zip Støvler Kvinner Faux Rocket Dog Leather Trumble Up Buckle Biker vEqwvpSY
Størrelse Italia 38 støvler Suede laget Baldinini 5 Autentisk i O7fvxq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
5 5 Støvler Womens 46 mogano Grå røyk Uk 708b3 tåke 3 Grå Rieker