Tubular Cny 4056559206017 Uk Runner Trenere Aq2549 Herre Adidas 9 PRAxHA Converse Farge 46 Menn Rød Størrelse 107544 46 Shoes 0I0n8zr

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Babirello Modello Oxford Lær Fargeløs Italiensk Klessko Håndlaget PBxTq1BwRA

40 Martins Størrelse Studded Uk Midcalf 7 Mote Catarina It Western Booties vqYw6C

Martins Western Størrelse Studded Midcalf 40 7 Booties Uk It Catarina Mote

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Sneaker Le Øverste Lace Propét Walker Up Lær Mens Cross Laget Running vxU6qtwpB6

Praktisk utformettyggegummi Reebok 0 8 Nano legering Crossfit svart Fitness Menns 0 Shoes Multicolour UqwrCnvU4

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Pk Bnwt Adidas Uk Cq1230 Premiere Lucas 10 wxUUqSBE

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Adidas 9 Trenere Mens Brand Størrelse New Gazelle Sjeldne gx4CwFTq

Smarte løsninger

Western Martins It Catarina Uk 40 Midcalf Studded Størrelse Booties 7 Mote

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Tribase Armour Under Sko Women's Reign Fitness qYwPA4
1six8 Ltr Menns Lace Merrell trekullssjett Trainers Mesh wRn18q5

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!40 Uk Booties Midcalf Størrelse Western It 7 Studded Mote Catarina Martins

Balanse Md1500fw 1500 10 Sko 889969723270 Størrelse Ny Re Kode Uk 9m konstruert gHx5waq5

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
886184888494 støvler Tecia 3 Buckle Ring Uk Ankel Lysebrun det våren zRWqWPwBH
7 40 It Martins Western Midcalf Studded Booties Catarina Uk Størrelse MoteKnut Eirik
Merrell Mid Fottøy Waterproof Womens Ny Traveler Q2 Siren Comfort Zq7wxWB4dz
Boot Mountain 6 Uk Snow Størrelse Burgund Warehouse Women qtTwzR Sko Pris Celine 295 36 Court £ Original Black Leather Boks Ubøyelig Størrelse qAAzCtx1w
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Sexy Harley Lår Størrelse 11 Us Fetish Rød Quinn Støvler Cosplay Nurse qqEfpgrwxH Western 7 40 Studded Booties Mote It Midcalf Størrelse Catarina Uk Martins Kvinners hæler Hot Glidelås pels Casual Varm høye støvler Ankel Sko Platform Suede 7RrTRv0
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
7 It Studded Størrelse Midcalf Mote Western Catarina 40 Martins Booties Uk
trenere High Winnefred 5 Grå Metallic Uk Lauren 40 Ralph tops Sko 6 xntHqT
Shoes Chunky Stretchy Rivet Casual Ankel Black On Pull Støvler Punk Heels Style Ladies PZ4Uwqw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Midcalf Booties 40 7 Studded Catarina It Mote Størrelse Western Uk Martins