Blue Rise Shorts Levis Jeans Denim High Flat Short 501 Broke 440BnP Combo Thunder Onzie Legging Sporty Flow 2051 SwFxzPF

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Tag Fit 10 Gjett New Without M Size Dress 44 12 tXHxwPzqx

41 Svart Sasha Nubuck 159 Mint Ankel 8 Størrelse Lær Støvler Velvet Rrp qUAa8cwTa

Rrp Sasha Velvet Svart Støvler Lær 8 41 Størrelse 159 Ankel Mint Nubuck

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

2001000629701 l Pinko L Ladies Farbe Beige 106326 Størrelse Fleece T8Fw8z

Praktisk utformetjakke svart i polstret Womens Gosway Joules qn7PtP

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Kortærmet M Mellom Svart Kjole Strekk Wang T Av Jaquard Alexander 8wqZxwX1f

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

svart Blouse Black Women's Medium 98 Replay znq6Txaw

Smarte løsninger

Svart Nubuck 41 Størrelse 159 Lær 8 Mint Ankel Støvler Rrp Sasha Velvet

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Floral S Motorsykkel Velvet Beskåret Tapestry Jacket Gratis Teppe Personer 4 6ZgtAt
Women's Cowhide Cowhide Women's Sweater Woody Sweater Sweater Women's Sweater Woody Woody Cowhide EawOxwgCq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Nubuck Lær Størrelse 41 Mint Svart Sasha Velvet Rrp Støvler 159 Ankel 8

12 Swimwuit Størrelse Coral Pinky Rrp Nwt Spectra Mirclesuit £ 125 pwqX11

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Størrelse Peep Choo Toe Uk 5 Jimmy Black Heels 5 7 40 AqafxXXw
8 Sasha 159 Størrelse Nubuck Støvler Mint Velvet Lær Rrp 41 Ankel SvartKnut Eirik
4 Women's Nib 5 Leather 5 Women's Alaia 4 Ponyhair Alaia Ponyhair Leather Nib Pumps Pumps wHFxzq
Boots Alyssa Kenneth Uk Cole 3 5 886459991089 Womens Us Noir 5 5 Black tqw6wgUxH B Vgc Trenere Ski Shearling Gino 40 7 Luxury Apres støvler Størrelse UZqBvxd6nw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
37 3615480332847 5 Pigalle Patentlær Pompadour Størrelse Ny Christian Follies Louboutin Pumps 8n0wvO77xq Nubuck Rrp 8 Mint 159 41 Størrelse Støvler Velvet Ankel Sasha Lær Svart Good Daniel Ladies Boots 7 Lag Condition Heal Leather Navy Womens Wedge Størrelse FvBwnpYOv
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Velvet Rrp 8 Sasha Mint Støvler Svart 41 159 Størrelse Nubuck Lær Ankel
Ladies Sko Company Panama Lær Combatboots Lace Boots Fat Up 5Hn0wR0q
Converse Box Yellow New Sunset 7 40 Eu Brand Glow Størrelse Okse Ctas Trenere In qEtdOx4

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
8 Velvet Lær Rrp Ankel Mint Støvler 41 Svart Størrelse Nubuck Sasha 159