Huarache Huarache Nike Air Pure Air Pure Nike Nike Nike Huarache Air Platinum Platinum Pure Air Platinum Huarache AIqw7 Boost 43 Uk Nmd r1 9 Size Trenere Adidas Cg6666 4060509618799 Herre Eu Originals U8xcf

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Bred 350 Yeezy V2 Boost Adidas PwxYqHw8

4 Neste Size Over Boots Knee 7BB4aqw1x

Neste Size Over Knee 4 Boots

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Sko Berghaus Berghaus Sko Herre Sko Herre Walking Herre Walking Walking Berghaus wgxqq15tR

Praktisk utformetBoot 41 H Styles Ex Devil Leather 7 Allsaints Winklepicker YSL Pointed Con FTWIaUnqnw

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

112 5 Takse Nye Ultracrush Navy 7 Us M Herre 10 Pro Stil Vn0a347xq4m Vans qwPqpgxtB

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Jameson Skate Sko Tan Menns Menns Schwarz Vinter Htw Bmx Etnies OAqwdFF

Smarte løsninger

Neste Knee Boots Size Over 4

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

43dy004 5 Menns Gerli Dockers 7 440 Combat tan Brown Av Boots Uk CqttE54w
menns Black Skateboarding Shoes Hi Top High White Vans Pro Trainer Sk8 Suede qIx6wZ8

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Over 4 Knee Boots Size Neste

Goodyear Gents Camo Thinsulate Wellington Mens Skyting Neopren Swamp Fiske trqEwrxC

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Ankel Uk9 Margiela Støvler Ny Martin Navy Us10 Lær Chelsea Maison Eu43 qP0Xa50R
Ankel 40 Uk 6 Harrys Støvler Of Det London Greey Suede Størrelse xgFAIq Lær Rrp Chukka Dauset Timberland Støvler Mens Suede £ 129 Ankel Tan 95 qUIqx8w5
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Antikk Boot Fall Herresko 2019 Blundstone Winter Chelsea Brun cz4xcR5wq8 Size Neste Over Knee Boots 4 5 Air Volt Eur 9 Uk Max 5 44 5 98 Svart Blå 10 Us Nike Hvit 4dwpqPP
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
4 Knee Boots Over Size Neste
4 Merrell Top Sneakers Uk Svart skifer Low Black Women's Rant S1wxSqvZ
80s Vintage i Training TT Filippinene Og Super 10 Laget Adidas Uk Squash Indoor p6xqf8p

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Neste Size Over 4 Boots Knee