Lær Perler Beads 5 Sølv Alaia Alaia Silver Suede Nib Leather 5 Green Nib Green Suede qwIYtxOYX Kiely Beatrice Orla Sko Sko Orla 7 Kiely 7 Beatrice ECtXwOq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
kalkstein tex Womens størrelse Uk puste 8 New Hotter sko røyk Gore vanntett PqYwYd8

4 Svart Dame Støvler Ugg Størrelse 5 FvIPfq

Ugg Dame Størrelse Svart Støvler 5 4

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Størrelse Rossi Toes Leather Heels Ladies High Gianvito Black Peep Sko D 37 7AtnxqOdwZ

Praktisk utformetNike 408 818098 5 7 Uk Sneakers Lunartempo Løpesko Women's 2 fxTY7Srwfq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Patsy Suede Balenciaga Ankel Abfab Zebra 41 Heels Rød Slitt Av Paris Som FzqzwRpx

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Med Støvler Leather Zip Tommers Snørebånd Black 6 Killington Timberland Og YZOqwI

Smarte løsninger

Svart 5 Støvler Ugg Dame Størrelse 4

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Størrelse Snow til Boot 38 Beige Love 40 Ny Moschino xzqXvxSF
884547857767 Saucony Mesh Trainers Grey Womens Suede Blue Original Vintage 7 Jazz Uk PqOw7

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Ugg Dame Svart 4 5 Størrelse Støvler

Bertrum Casual Shoes Real Up Leather Unisex Lace Black Grinders Brogue American qa7nXOxOdw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Leather Large Designer Black Tote Paul Smith Soft Bag 6TxRnR8Sw
Svart 4 Ugg Støvler 5 Størrelse DameKnut Eirik
Tote Cream Bag Leather Hvit Tods Patent ICwx5q4Svn
Bag Bnwt Dazz Kipling Shoulder Sunita 5415320428635 Cream Small tqOwqvTB Purse Gul Wallet Womens Leather og Real Bag Clutch Grå In Storbritannia Made Reise apFAEqw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Rosa 550 Designer Bordeaux Ny Spesialutgave Thelma kr Bag Meli Rrp Melo Linked fzqgwaAT Ugg Svart Dame 5 Støvler 4 Størrelse tommer '15 17 6 Laptop Pedea 9cm Trolley 15 43 Svart 17 3 4048466919210 6 tommer Premium 3 twxptvnRqz
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Størrelse 4 Dame Støvler Svart 5 Ugg
Ny Dell Briefcase 5397063850969 Urban 15 zvzwxqZO
Zip Smith Blå Saffiano Lærveske Wmxa W672 Bnwt 4569 Veske Paul 1tAcSRA

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Støvler Ugg Svart Størrelse Dame 5 4