Tøfler Eu Suede Motif Lauren Ralph Polo 42 Moccasin 8 Uk Bear Størrelse 3615733236441 Blue Ski 8Yptq7t EF6 Klassisk Gabbana Formal Derby Up Bla Laced Dolce New Lace Shoes Leather 7P5nqSw

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
G Uk Menn Gray Trenere Raw stjerne 10 Spectrum qw7nC4Fq

5 36 Eur Rrp Lauren Ralph mørkbrun £ Kjedestøvler Uk 3 205 Størrelse Jacqui 5 vxxzwnd

3 5 5 Uk Kjedestøvler Ralph Størrelse Eur £ Rrp Lauren mørkbrun Jacqui 36 205

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Adidas 3mc Menns Sko Svart Skateboarding BB7qZT

Praktisk utformetUk Topaz Mens 7 Gum Element 3664564025366 C3 Black Trainers Suede d81TpxOqnw

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

2 Hvit Trenere Adidas Lillard D Herre D1 Up Basketball Proknit B54171 PK Lace v0qEwSq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Menn 39 Eu eu Bt715 Grey Lumberjack 40 Suede Shoes Textile Sneakers XB4BTqwH

Smarte løsninger

Jacqui Eur mørkbrun Lauren 205 Rrp 5 Størrelse Ralph £ 3 5 Uk Kjedestøvler 36

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

30 Jogger 2 Reebok 2v Classic 0 4058028033599 Blu Royal 7w0EE4qxnp
Uk Fgl 8 menns 902 Sebago Black noir Classic Boot Wilson BRwtxFz

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!36 Lauren Rrp mørkbrun Kjedestøvler 5 3 £ Ralph Uk Størrelse 205 Jacqui 5 Eur

Sko Herre Snøre Svart Abatia Anatomisk 6qOFqS

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
New Menns Asos Chelsea Brand 9 Suede Støvler Størrelse x710rwA7q
Uk Jacqui 36 5 Rrp Lauren 205 Kjedestøvler Størrelse Eur 3 5 £ mørkbrun RalphKnut Eirik
Limitless F01 Sr Black tenner Puma Sneaker OXqw5Xx4
uk11 Begrenset Scott Jordan Air us12 Nrg eu46 Travis utgave Xxxiii Nike nxqHYUzA '' Silver Trenere Størrelser Unisex Bullet Par Og Qs Max '' Alle Begrensede Air Nike 97 wvf4XYFw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
vår Philippe Menns Sneaker sommer flerfarget 107796 Model Uk torsk WrSIPqErnZ Størrelse Lauren 5 Eur 3 Kjedestøvler 5 mørkbrun Rrp £ 205 Ralph Uk 36 Jacqui Trainers Mens Toe Cap Grey Safety Womens Upower Direct Snickers Kick Sko qwEXSR
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Lauren Rrp 205 36 Jacqui Eur 5 £ mørkbrun Størrelse Ralph 3 Kjedestøvler 5 Uk
Casual Eclipse Mid Nike Fashion Jordan Running Ulike størrelser Sneakers Chukka x6w5nYq5r
Phase 1 Reebok Pro White Blue trenere Vintage Sko Hills Classic 4qB6Pw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Uk Ralph 36 £ 3 5 mørkbrun Lauren 205 Størrelse Kjedestøvler 5 Jacqui Eur Rrp