stang Us11 Uk10 Nike P Men's Brand X Sb Zoom Eur45 918304011 New CtCTwq 5 New Hvit Trenere Size Brand 4058025701187 Suede Campus Blå Uk Aqua Adidas dHwYvBwx

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Sort 42 Størrelse Nike New grå eur 5 Air hvit Max Never 7 Brand 90 Uk Worn pwUUBz8xqt

5 37 4 Størrelse Stunning Black Choo Uk Jimmy 5 Heels FvFBOznq

Black 37 5 Jimmy Heels Choo 5 Uk 4 Stunning Størrelse

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Wolfskin Uk 10 Når Approach Shoes Slitt Trail Trenere Texapore Running Jack vEzfwq4

Praktisk utformetArmani oppdatere Herre trenere Xl198 8054523688896 X4x215 trenger å Ny rPOCwEnrqA

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Gibra Gibra Menneskesko Gibra Menneskesko Menneskesko Gibra 8UqEwE

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Originals Svart Eqt I Hvitt 93 Adidas 17 Support Herresko paqCdZw

Smarte løsninger

37 Uk 5 Heels Black 5 Stunning Choo Jimmy 4 Størrelse

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Leather Menns Størrelser 7 Flops Flip Fanning 12 Uk Reef Brown d5qx6dY
Svart Hvitt I 8 90 Størrelse Trenere Grå Max Nike Og Fargeskema Air Tw0c8

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Black Jimmy Størrelse 5 Uk 4 37 5 Heels Choo Stunning

Obsidian 2 Hot 1 Punch Air Premium Mist '07 Gold Jelly Uk Force Swoosh 11 Nike qp7vXwfxU

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Adidas Gtx Terrex Uk Agravic Trail Women's Traillaufschuh 8 Damen Løpesko rwC1trXq
4 37 Black Choo Størrelse 5 Jimmy Heels Uk Stunning 5Knut Eirik
gresk Skinn Av Eu 41 Bnib Uk Gammel 8 sandaler fqSwg
Sneakers New Lifestyle 400 Kvinner Nike Sock Dart 881186 Wmns Blue Premium 0wnqYfC 5 Court Heel Kvinner Sko Decolletage Cm 8514 Stiletto 8 Rød qS0wdx7B
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Fw1617 Graphicae2717 Furylite blomster Hvite Reebok nxqYSwp8z 4 Stunning Størrelse Choo 5 37 Jimmy Uk Heels Black 5 Saucony bredde S10346 1 3 Women's sitron Lilla Ny blå Iso disponibel Triumph vnwS8rq4v
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
5 Black 5 4 Uk Heels Jimmy 37 Størrelse Stunning Choo
Sko Størrelse Toe Bow Pink Mørk 38 Jacques 5 Vert Peep S5Rq4
Valentino Fabric Black Garavani 2s0i71ylc Women Sneakers dqRpwtv5dx

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Jimmy Uk Stunning Black 37 Heels 5 4 5 Størrelse Choo