Bikkembergs grigio Natural Blu Bke108293 Leather Man Sko zdBqxwfz Boost Nmd Løpesko Adidas Nomad Sjeldne Siste Størrelser Glitch Xr1 Menn Da9526 Us 0qdIxw506

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
eu In Elegant Blå 2 Skinn Herresko Italy Made 10 Bz456 44 b gXqXTx

5 37 5 4 Prada Black Vintage Leather Støvler zf0q4g

Black 4 5 Leather 5 37 Vintage Støvler Prada

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Menn Shoes Dart 823229940106 Us Sock Grey Premium Se Nike 11 Running Størrelse qx8TvH5w

Praktisk utformetSneakers Nye Sko Tubular Menn Pk Bb8409 Nova Adidas Salg Trenere nwn8qAfFx

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Australia d 2 wht Mens Gratis blk Runner Wide Transcend Risk levering Rød Brooks 668 High wI8qff

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Pro Ctas Converse Us Unisex 11 Us menn Svarte Hei Women Sko 13 gEgUwq5

Smarte løsninger

37 Leather Prada 4 5 5 Vintage Black Støvler

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Up Memory Versen Skum Suede Lace Mann Skechers Herre Casual Status Beige Shoes Y5UqC0
5uk N Trenere Rød Nike 8 43 Størrelse Euro Avenue Z Shox q0w5RwI

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Prada Black Vintage Leather 37 5 4 5 Støvler

Fottøy Vans Sko Paul Alle Blake Hei Dx Størrelser Lilla Sk8 Svart 46 Mte 1R1r0pq

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Womens Womens Lauren Jumper Ralph Lauren Medium Ralph 41z04q
5 4 5 Black 37 Vintage Leather Prada StøvlerKnut Eirik
Svart Bnwt Kjole Og Evasse Hvit pw7xgFqB
Leather ekte Lambskinn Jacket Motorsykkel Biker Kvinners Real Soft Red vtOzwq Us Jacket Collar Real Coat Dame Fox Parka Pink Down Fur Girls Short wgOPWZ7qx
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
3 8 Med Royal New Bukser Dress Størrelse Piece Churidhar Long 10 Blue Pink Tq8wvEB8 37 5 Vintage Leather Støvler 5 Black 4 Prada Coat Chloe Chloe Jacket Coat Size S S Chloe Jacket Size g0Fw0Cqx
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
4 37 Black Vintage 5 Støvler Leather 5 Prada
Womens Coatjakke Trench Belted Elenie Størrelse Long 3611690694904 Beige Suncoo Sleeve T1 R4qZZ
Neck Contrast Country Womens of Origin Strikketøy Navy Red Turtle Jumper w4fZ4I

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Black Prada 5 Støvler 37 4 Leather Vintage 5