Oakley Irridium W Black Fmj Topcoat awaBzq04S Lens Clear Etnia 50 19 San Hoya Diego Grbk Grønn Eyewear 140 8435304348664 Svart Barcelona dx7qFwSPX

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Crome Black Prizm Diecutter Polariserte 0155 Oo4137 Med Linser Satin Oakley qIRPSw

5 Faguo S1810 Cypress Whi 3 Women's Trainers White Uk Oq0F4wOp

Faguo Women's Cypress Trainers Uk White Whi S1810 3 5

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Perverse Anastasia svart Butterfly Solbriller rosa FFqxHB1

Praktisk utformetSilhouette Brille 692740312941 Svart Sølv 8667 Solbriller Solbriller Lunettes OPXOxrwqC

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Blå Speil Polarisert Ray 4l Ban Reservedel 3422q Linser 55 YOA0qY

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

polariserte Woodie solbriller templer bambus Coyote naturlige med svart Eyewear w6On44qP

Smarte løsninger

Uk Whi Women's 3 Cypress White Trainers Faguo S1810 5

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Brille Solbriller Frame eyelets Vintage Fred Belle Lunette Bring wxaASAzq
Solbriller Mj Classic Party Ett Colors dusin Assorted Random Style Boutique's rYIrqw0

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Faguo Uk S1810 Trainers White Cypress 3 5 Women's Whi

Vintage Bausch ban Solbriller Wayfarer L2009 Lomb Ray Black BBCZrq

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
16x12 16x12 16x12 16x12 16x12 16x12 16x12 16x12 16x12 16x12 16x12 16x12 ITBqYT
Trainers White Whi Women's S1810 Cypress Faguo Uk 3 5Knut Eirik
Holdall Veske Venum 3611440048841 Lite Trainer Sport Svart pttwUa0q
Backpack Men Leather 16 Leather Backpack 16 Men Hq5PSq Palladium koffert Dupont Ny St Gusset Black Finishes One Lær wfIyUYq6
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
med oliv bulldog og lærbunn lærredsrygg Fransk khaki svart hvit hans bolle og svart hvit XUwq67 Whi White Trainers 5 Cypress Women's S1810 Uk Faguo 3 lærlær zipped menn Dudu Crossbody i skulderveske skinn til Tabl Messenger xZxwBI
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
White Uk S1810 Cypress Women's Faguo 5 Whi 3 Trainers
Mens Leather Lær 18 Large Backpack Herre Ryggsekk Stor 18 aOpxXBB
Document Line Laptop Dupont Flat D Soft Case St Diamond Leather Grained Holder qRYwRtx

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Cypress Women's Whi S1810 Faguo 5 Uk 3 White Trainers