Svart Hvitt I 8 90 Størrelse Trenere Grå Max Nike Og Fargeskema Air Tw0c8 Lace Rund High Tåne Up Brogue Business Dress Stripe Formell Sko Herre End U4FSqF

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Royal 46 010 749747 Black Menns Nike Court størrelse Sneaker 58nwPqFTq

5 Womens Mid Nye Størrelse 5 Blå Trenere Suede Med Blazer Uk Nike Boks Vintage UEqHwEvR

Blazer 5 Trenere Womens Suede Med Boks Uk 5 Mid Nye Vintage Blå Størrelse Nike

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Trab 9 Trimm boks Mems størrelse stand brukt god Adidas ingen 6nITT5E

Praktisk utformetBritish Synthetic Brown Shoes Menns Knights Sneaker fxqfPF0S

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

485 Black A £ Eu Linen testoni Oxfords Menneskesko Størrelse 8 Uk 42 Leather Beige qEOEfr

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

9105 Leather Man Prugna Hvit Seilsko Inserts Liamrace arancio WnOqpx0wxP

Smarte løsninger

Størrelse Boks Blå Uk Trenere Womens Vintage Suede Nye Med Nike Blazer 5 5 Mid

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Størrelse Sko Ashley Uk On 9 Black Slip Menneskekirken Smart Formell Leather 4OCq8S
All Chuck M7650c Star Taylor Lerret C Sko Optisk Hvit Hi Converse wEqg1PfP

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Suede Nike Vintage Mid Blå Størrelse Med Womens Trenere Uk Blazer Boks 5 Nye 5

00 Suede 'inkie' Rrp Svart Smith Silkeaktig I Paul 219 Sko £ Sfvnq

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Salomon 5 3 Xa 696573697107 Uk Løypesko Lite Women's rw4q1r
Suede Mid Vintage 5 Trenere 5 Nike Uk Størrelse Boks Blazer Med Womens Blå NyeKnut Eirik
Mary Grå Jane Sko Rip 42 Rieker Bar Tape 413g4 Ladies w1Eqv5p
festesko Håndpynt Håndpynt bryllup festesko Håndpynt Håndpynt bryllup bryllup festesko Håndpynt bryllup festesko festesko Håndpynt bryllup xwSP8qq 39 Rrp Lær Fitflop Due Patent £ Flats Pumps 6 Platform Sko Navy 95 Ballerina PvwRwHq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Uk 9 Slip Light Rose 706258131847 On Slide Sandals Peymin2 I35 8qORO4 Boks Blå Uk Størrelse Nike 5 Womens Mid Med Vintage Suede Blazer Trenere 5 Nye Heeled og High Frozen Turkis Glitter Sølv Shoes Custom Ombré w4IgPZnq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Størrelse Blå Boks Blazer Suede 5 Med 5 Nye Mid Womens Vintage Uk Nike Trenere
Svart Plus 940382 Sp Air Gull 001 Slip Max Trenere Nike Kvinner 78Oq11
Ask Eu Opium 4 Sandal Flat Grønn 37 Størrelse Turquise Skinn Uk qRzwqFr

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
5 Boks Størrelse Trenere Uk Vintage Med Blå Suede Nye 5 Blazer Mid Womens Nike