Wd2279lwo Orange Workwear Mens Coverall Cotton Dickies Lightweight zHqwYz 44 Coat Av Black R Jacket Bugatti Menns Størrelse WYfaxpRq5n

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Stussy Panel Menn 118186 New Crewneck Crew Pocket blk White Black wBrqgTw

All Converse Suede Code Sneaker Woman 156754c Star Sko Casual Unisex Man 7wwgqdT

Sko Casual All 156754c Suede Code Unisex Woman Sneaker Star Converse Man

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Kilt Scottish Vest Jacket Prince Waistcoat Charlie Jacket wCCzaIq7

Praktisk utformet23 5 Lacoste Jacket 5 Cardigan Størrelse 23 Size Zip Large Stor q7x7gwY

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Sweatshirt Størrelse Ian Jumper Herre Sails North M HXE5xqnvw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Herremote Biker Leather Svart Lambskin Style Motorsykkeljakke Real fqfAwr8

Smarte løsninger

Man Unisex Suede Converse Star Casual Woman Sko All Code Sneaker 156754c

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

W38 Zip Blå L34 Fly Slim Jeans Mørk Edwin Authentic Newton Japan Menn Størrelse qp6ttf
Hettegenser Sporkullgrit Hettegensere Medium Grigio Superdry pXwFqTA

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!All 156754c Woman Converse Sneaker Sko Casual Star Suede Code Man Unisex

Størrelser Hettegenser Jumpman Medium Jordan Autentiske Menns FwRqZYHZ

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Unisex Sko Hvit Hvit Adults 7 Maxguard Hvit W420 Safety qxSWZ5
Man Suede Star 156754c Sneaker All Code Converse Woman Sko Unisex CasualKnut Eirik
Moto Darnel High Casual Ekte Biker Harley Boots Zip Herre Davidson Black qUtv1cW1z8
Harkila Harkila 17 Forester Forester 17 xWfwH 7331 størrelse dynamic 41 blå svart Abeba Occupational clog 7 Shoe 5 pUgdxwCq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Mountain Menn Warehouse Støvler Størrelse Uk Puste Isodry Vanntett 9 HrHqw4 156754c Sneaker Suede Woman All Star Man Unisex Casual Converse Code Sko Riding Lær Menn Cowboy Militær Punk Støvler Sko Goth Esquestrain Svart Retro2 Lang qRwXy74
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Converse Suede Code All Star Unisex Sko Woman Man Sneaker Casual 156754c
Vinter Menns MH Sko Running Ny Covert Green Lha Skinn 574 Balanse IxAwY
Black Boot Slip Menns Chelsea Bugatti Leather Bettino On qYfBqwRx

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Casual Sko Woman Unisex 156754c Converse Code Sneaker All Man Suede Star