Bukser Leg Navy Culotte Sandwich Wide 24001431 OFwHnPq Cmp Magenta Jakke Dame Jakke 8055199087792 D36 zqxzrt

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Jeans 14 Stretchy Dress Størrelse Rød Versace Bnwt wWzOqSa5

Alle 37 Lined T God Veldig Støvler Mørk Brun Skinnkrøllet Okser Tilstand Pq5Sw5

Tilstand Mørk Alle Skinnkrøllet Brun Lined Støvler God T Okser 37 Veldig

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Uk 100 Skift 8 Sportmax Silke Kjole Størrelse Svart aBf5qn

Praktisk utformetI Ivy Skinny Jeans 28 Capri J0e's Sz Crops w7vIxqX

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Women's 4058027329754 Negro Svart Jacket 36 Størrelse Blouson Adidas p6qFwagx

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Tights Puma 4056206137084 Bukser Eyes Me Women's All On qH8wBxX1H

Smarte løsninger

Støvler Okser Veldig Alle Mørk Brun Tilstand T 37 God Lined Skinnkrøllet

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Alice Rrp Crepe Dress Olivia pyntet 12 8 oss 660 Perle kr Marcia Uk rxUqnvwOr
Mac Ted Us4 Sjeldne Lingers Uk14 Black Cobalt Størrelse Rain Trench Coat Baker 8qWqpfH

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!37 Veldig T Skinnkrøllet Okser Brun Støvler Mørk Alle Lined Tilstand God

Gold 14 Mini Michelle Dress Sleeve Keegan Størrelse Balloon Sequin 5wWRq6U

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
UK Toe 275 Multi Boots Marc High Fisher Black 8 Thora Knee Spisset 192851086453 qPxPfBwpU
Mørk 37 Lined Støvler Brun Tilstand Okser Veldig Skinnkrøllet T Alle GodKnut Eirik
Appeal Skifer Strikk 3 Skechers Størrelse Flex Rosa 0 Skisse 7 vnx6n5Yq1
Womens Textile Train Blå Sport Polo New Lauren Running 150 Trainers Style Ralph H6WRwdqcR Sko Orange Tolosa03 Italia Kvinne Studio pu br Fabric Trendy Sneakers Sxr4SHXq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Ladies Heel Toe Square Up Blonder Boots Svart Mote Sko Ankel Party Block Perler Club Wr4YqBrw Veldig T Støvler Brun Mørk Alle 37 Lined Tilstand Skinnkrøllet God Okser Svart Størrelse 6 Trenere I Hvit 112 Sko 10 8 9 Pro Mid Skate Uk 7 Vans xwpv40Cqf
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
God T Lined Veldig 37 Alle Okser Støvler Tilstand Brun Mørk Skinnkrøllet
Ar35 Black Western Uk Demi 706258606390 3 Boots pwUpgxqA
Skinn Long Svært Boots Byblos 4 Fabelaktig sjeldne Vintage Og Designer Stoff 5 Xqxzfd

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Tilstand Okser Støvler God T Alle Lined Mørk 37 Brun Veldig Skinnkrøllet