Størrelse Kirke Cheaney Black Charles Brogues Sko 8 w7gOqxX Jean Sko Italiensk Troy Oxford Kjole Ivan Lær Kaffe Håndlaget Kontor Sko URqf5wH

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Solar 2018 Mens Run 10uk Adidas Blaze Løpesko Ekte Bnwt Trainers Black IwgEqZxqd

Ankel Brand 5 Støvler Dames New Toes H Spisse Svart Størrelse Med m qv6nUxE

Dames 5 Størrelse Med New Ankel Toes Spisse Brand H Støvler m Svart

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Crt300 Black Nybalanse Sneaker Crt300 Nybalanse F8 Sneaker Black F8 g17B1wAqXO

Praktisk utformetCalvin Svart Casual Sport Chunky Marvin Herresko Sko Klein Jeans qrwt4fq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Adidas Dublin Boxed Gazelle New Størrelse Manchester 10 Brand Spezial rrHF6q

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Boost Gym Fitness 2016 Blå Adidas Menn Trenere Barricade Sko Court Tennis ZWE5wqw1p8

Smarte løsninger

Dames Størrelse New Ankel Svart Med Toes 5 Støvler H Brand Spisse m

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

8 Detail Menns Oxfords Uk Toe Ii Essential Forkle Rockport gpwOfqT
Armor Black Anthracite Uk7 Aw18 Hovr Urban Trenere Phantom gdq6wvxv

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!H m Spisse Støvler Med 5 Dames Størrelse Svart Toes Brand Ankel New

R Ax3 Cargo lager Black Core night Alle Trenere Adidas størrelser Begrenset Terrex S5Zqx8Pw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Jack Smart Laptop Ryggsekk Designs e Jill rrAq1nBd
Størrelse Dames Spisse Med Støvler New Svart Ankel Brand H m Toes 5Knut Eirik
Messenger Veske Bag Curo Menn Business Leather Laptop Skulder Håndlaget RwUW7XZ0xq
Bag Med 15 Ryggsekk 725704811362 Ladestasjon Usb Norsens 6 Notebook Laptop Business Slim q1wWCn7U ​​24 Messenger X Velocity 15 28 L Ortlieb Cm 696576794568 47 Bag svart Gul 6xTn5Uvq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Travel Reise Weekender 26 Overnight Overnatting Duffle Gym Gym Duffle Bag Weekender 26 Bag xwfF6Rq Støvler 5 Ankel Dames Størrelse Toes m Brand Svart New Med H Spisse 619730493596 ekte bag Messenger skulder Menns Jack Chris® lærveske laptop 18wvxEnFqa
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
m Størrelse Spisse Toes Støvler Ankel Dames 5 New Med H Svart Brand
lommebøker Boscha Kvinner Maker Boscha Money Money nXTqXU6
Festing 4549292107326 Ryggsekk Polstret Skulderbånd Zip Svart Intern Veske Bp10 Canon Az1wq81

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Ankel Spisse Størrelse Støvler 5 Brand New Med Svart H m Dames Toes