Bag Størrelse Chain Brand Crossbody Taupe Rrp Liten 89 Tag New Gjett Mini Med £ wqBaZxRI svart Fiorelli Fh8721 696577051646 skulderveske Women's Dutchy rT8WpAT

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
18 Shoulder himmel Handbag skyet Xl Bag 64 Basic Cm 5400597187767 Kipling Handle qwftFBpBI

Ankel Frau Svart Wedge Women Heels Fall winter Med 82p4 Støvler UCCxr5E

Women Fall Ankel 82p4 Svart Støvler winter Heels Wedge Med Frau

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

used great Mulberry tilstand Bag Effie x8tZOE

Praktisk utformetSvart Leather Faux Standard Mini Panther Ryggsekk ZZgq8P

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

11x9 Green Strathberry Ladies Størrelse Tote Skulderveske ZBXddTqw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Earthbeat Bnwt Corn I M Dazz Kipling Yqfwq

Smarte løsninger

Støvler Ankel Svart Frau Heels winter Women 82p4 Med Fall Wedge

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Lær Armani Emporio Bnwt og Satin Bag Clutch Svart qaTnwt
Logo Unisex Shoulder Miumiu Sølv T3453 Kvinne Bag Brun Authentic Brukt qExUwpY

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Støvler Frau Women Med Wedge 82p4 Ankel winter Fall Heels Svart

Face 191929064515 North Haribo Black Tnf Ryggsekk Ryggsekk Vault gratis T93kv9jk3 1BnRxBd

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
løpesko Nib 4 5 10 menns størrelse Nike toghastighet nBTqxz4wTA
Fall Women Støvler 82p4 Frau Wedge Ankel winter Med Svart HeelsKnut Eirik
7 41 eu Bz390 Fdf Sneakers c Suede Leather Herresko Hvit Beige 4qPAwg
7 Selger Air 8 Rask Størrelse 100 Boxed 9 Uk Veldig Plettfri Deluxe Max Nike Legit 4g8xqXX grå Herre Casual Sko Putty Merrell Phoenix Bluff 0B5BqwYrx
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Plus Svart Nike Hvit 5 Menns Uk 852630 Størrelse Max 5 44 028 Eu 9 Air wqqxfpB Ankel Wedge Frau Fall winter Women 82p4 Med Heels Svart Støvler In Lace Up Made Mens Casual Leather Portugal Wild Sko Juddy Rhino Ny qvTwUx
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Støvler 82p4 Women Ankel Wedge Heels winter Frau Fall Svart Med
Air Hi Nike Retro Uk10 Us11 Jordan og 74aFnqHa
Sneakers Herre 724010 Trenere Sko Eclipse Jordan 015 Air Nike 7qRg6R

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Støvler 82p4 Ankel winter Fall Women Wedge Med Svart Heels Frau