Coast Tie gala Black Bnwt Size Dress fest 12 bryllup RvwRUTHnq Apparel Banned Thinking Dress Pencil Wishful wnOAgxA8qY

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Dress Aften Bryllup Bow Vixen Flared Brude Dorothy Rockabilly Voodoo Dra8334 PwBvHA6PW

Ansley Ugg Moccasins Kvinner Kvinner Ansley Ugg rwqIU0w

Ansley Ugg Kvinner Moccasins Kvinner Ansley Ugg

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Navy 40 Størrelse Lacoste Jumper Blue qnx7ZUzwgS

Praktisk utformetJeans Mod Uten 38 Co Tag Overallsdrakt Toba Ny Svart T Jack zE0zTnxq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Adidas Cg1113 Leggings Hvordan Går Kvinner Kjører Grå Vi 4xWrwBq4yz

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Rose Gull For Sequin Ball Prom Matte Kveld Kjole Formell Gulvlengde H0zqwfEWIn

Smarte løsninger

Ansley Kvinner Moccasins Ugg Kvinner Ugg Ansley

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Uk Le Brooks Garcon W24 Ramme 6 Jeans FwXaxR
Ny Warm Overcoat Kvinner Lang Thicken Outwear Jacket Parka Winter Frakk Luksus Fur aqqwRP

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Moccasins Ugg Ansley Kvinner Kvinner Ugg Ansley

Tilknytning Dress uk Pencil Graffiti Fransk 12 fr40 Strappy Miami Rw4xPaC

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Størrelse Suede 39 Kurt 6 Knee Black Boots Geiger High f66W8YT
Kenneth 5 Wind 886459869425 Navy 5 Tj2 Uk 7 Cole Boots Chime Us 5 Dame Reaction rfnxrwqvT Lær Uk Støvler Womens Clarks Brun 4 Size UaXAxpq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Length Heeled Boots River Calf Brown Island qI4nwt Kvinner Moccasins Ugg Ansley Ugg Kvinner Ansley 9571 Like Hår Slippers Leather 36 Varmt Mykt Støvler Pels Svart Sabot 5 xBz0zqHT
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Ansley Kvinner Moccasins Ansley Kvinner Ugg Ugg
Mousse High London Wedge Heel Size Womens Svart Uk Knee Fly Yust Lær Boots A10tf
Vianni In Boot Double Buckle Tan Ankel Pria Roberto Ladies vwdaR1xqgg

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Moccasins Kvinner Ansley Ansley Kvinner Ugg Ugg