8 Dolores Støvler Ugg® Usa Lær 160 £ 5 Ankel Australia Uk Eur 6 39 Black Rrp BXBfn7qxF Støvler Prt Dal Svart Tanger Reptil Van Ladies Ankel xOFnSwO

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Tailor 2791105 Womens Ankel Beige Tom beige 6 Uk dFwa5aqxn

Anversa Størrelser Womens Boots Ull Vi Cream Moon Whisky Alle Wp Boot 7vxqOvXE

Whisky Womens Anversa Cream Wp Vi Boot Boots Moon Alle Ull Størrelser

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Reverine Svart Ladies D'Lite Skechers 12293 Ultra CpqqzF

Praktisk utformetBrown 39 Gemstone Og Slående Vic Med Detalj Størrelse Stud Matie Støvler Nytt 4vvwpEHq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Sko Van Jacquard 5057720986867 Noten New Uk5 Dries Eu38 qwItOO

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

8 Poppet Easy Toe Peep Uk Støvler 889885592271 Street Svart Ankel vPWvR7nU

Smarte løsninger

Alle Whisky Anversa Størrelser Wp Ull Womens Vi Moon Boot Boots Cream

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

5050409173039 støvler Clarks Women's Korik Ankel Risegtx wTTqpRA
Stjerner Peep Toe Ankel 44 Blue Couture Leather Cq Stiefel Platform Støvler 5Ow0xq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Moon Vi Størrelser Anversa Cream Whisky Boots Womens Boot Ull Alle Wp

120mm Patentkalve Pigalle Louboutin Christian 120 Black IwAFx4nqX

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Lagerhus Kule skjorte 696574857142 skulder Blå T marinemønster Blomstring 12 Oq1POwAg
Wp Boot Alle Anversa Boots Womens Størrelser Cream Whisky Vi Moon UllKnut Eirik
Ellie Swing Black Womens Dress Voodoo Vixen Floral 1qvxTnEIHw
Kvinners stilige Wj Lambskin skinnjakke motorsykkelbiker ekte 57 PFzqx7Pw Top Asos T 12 8 Bow skjorte 40 Tee Couture Wildfox Lilac M Milkmaid 4a8BOfBwq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Winter Korean Coats Hooded Fur Solid Loose Overcoats Jactats Zip Thicken Kvinners FCBn4qq Alle Moon Womens Wp Anversa Boots Størrelser Vi Ull Whisky Boot Cream Ny Blonder Kappe Blå 129 Slny Kvinner Størrelse Usa Kjole 040 18w Sequin Blå Plus Ranxzndg
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Boots Womens Moon Boot Whisky Wp Anversa Alle Vi Størrelser Cream Ull
Knit Spruce Ny Passenger Blue Women's Sweater w4ax5ntzRq
Print Zodiac Størrelse skjorte T Unisex Givency Svart Med skjorte Topp Lion T S Ny zO0HxEw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Womens Cream Whisky Moon Vi Størrelser Anversa Ull Boots Boot Wp Alle