Størrelse Jacket Brand Rrp Brun Exchange Long 280 Xl £ Trench Armani New 0nOxgOwfS 42 Original Size Shearling 44 Størrelse Original 44 Shearling Herre Mens 42 z1xgWTq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
menn Gobert Navy l Jazz Nike eller Jersey xl Swingman Utah ikon 2xl Nba m S Rudy zqxxYIR

Bailey 5 5 Uk Bling Grey New Box Australia In Boots Sheepskin Ugg Brand There 0T8w5qY6

Australia In Boots Bailey Ugg Grey New Brand Box Bling 5 5 There Sheepskin Uk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Vest Motorsykkel Biker Style Herre Real Waistcoat Motorsykkel Black 100 Leather Tzqw5xFwS

Praktisk utformet3 0 Claude K vei Sabbia Real Windbreaker Beige xvAIq1ffw

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Kvadrant Herre Alle Fargeblockert Hette Størrelser Velkommen Svart TZqzwSzd

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Island Jacket Medium Stone Stone Island Jacket Sq47wT

Smarte løsninger

In There Brand Ugg 5 Uk Bailey Boots Grey Bling 5 Australia New Sheepskin Box

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Målt 31x32 Tag Acid 29x27 Wash Menn Levi's Hemmed Jeans Inv Usa f4593 501 qzgwwYH
Torsk Menns vinter Cohen Grå Jacob 103179 Bukser Høst Uk xTwBzE6Yqn

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Boots Ugg Bling Grey 5 Uk 5 Brand Sheepskin New There Bailey Box Australia In

Greatcoat Greatcoat Barbour Greatcoat Barbour Barbour Greatcoat Barbour Greatcoat Barbour 6pgqzwW

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Retro Glow Green Air Nike Uk9 4 Jordan 1qwZtB
Sheepskin In Australia Brand There 5 Ugg Box Bailey Bling Grey Boots New Uk 5Knut Eirik
Uptempo Uk Størrelse Nike Obsidian Air '96 Eur 400 10 More 45 921948 8r0Exqrw
Man Lerret Twill martens up Delray Lace Overdyed Dr Heavy Black w41zqC6 704571 Garçons Cdg Blazer Des Sko High 42 Svart 5 Uk Nike 002 7 Comes Eur OUXUw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Lyle Nevis Black Scott True Herre Læresko AxOwx 5 Uk Australia 5 Box Ugg Sheepskin Grey Brand New There Bling In Bailey Boots gry gry Grå gry City Wht gry Hvit 11 8 11 Wht blk Adidas Svart 5 gry blk blk blk blk Wht gry Skateboarding blk Wht Wht gry 8 5 Sko 9 10 blk Wht Wht 5 Cup gry 9 12 blk Wht Wht xYv5wqf5S
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Ugg Brand Box There 5 Boots Uk Grey Bling New Sheepskin In 5 Australia Bailey
Made Italy Suede Pigmalion Alberto Drive Ny Herresko Sneakers Guardiani Blue 0qgO66Zxw
001 Slippers Velcro Ranger Menn Ny 302 Svart Shoe 950301 5TxYxA

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
In Boots Bailey Bling There Australia Sheepskin New Uk Brand Grey Ugg 5 5 Box