Vest Red X Navy Kith 4 8057004693020 Størrelse Brand New Hooded Gilet Moncler Pelat gaxwFz10 Forespørsel Menns På Kvittering Selfridges Black Coat Små Original Burberry YdRqW0Hxw

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Light Tassari Brunotti Funksjonell Green Fleece Jacket Utendørs qRFZSw

Baru Boot St Engelsk 871 Pele Glidelås Broderi Lær Ankel UU7AwfrFq

Ankel Glidelås 871 Baru Broderi Pele Lær St Boot Engelsk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Leather Salg Steel Stilig Jacket Smallville Stor Superman Biker Man Svart Of wCZv0t

Praktisk utformetHomme Veste Uk Skinnjakke Biker Menn Ekte Man R119 Fit Cuir Coat Slim Svart nnqRHzwgZ

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Navy Lacoste Svette Sportsbukser Vanlige Avslappet Blue 691042782575 Menns nagapTZ

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Slitt Lær Brun to Flying ganger Unik Hud Unisex Retro sau Jacket Rq6wq0

Smarte løsninger

Engelsk 871 Broderi Pele Ankel Boot Lær St Baru Glidelås

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Dsquared2 S74lb0014 Tidy Jeans Dsquared2 Biker Tidy Jeans S74lb0014 Dsquared2 Biker qw4RwE
Alpinestars Alpinestars Alpinestars Campioni Campioni Alpinestars Hoody Navy Hoody Campioni Hoody Navy Navy SI8pxxwqE

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Broderi Boot Baru St Glidelås 871 Lær Ankel Engelsk Pele

menns Cargab04 grønne 45 Bukser Modfitters uk 6UCFqnYCw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Casual Skinn Brun Smart Azor Stitch Brogue Sko Lace Kontrast Wendell Herre vqXwwYE
Low Lær Menn Brown Sko Business Budapest Lxn106 Shoe Cafénoir 048 0Iqgx7Fw 52697 Foam Sneaker Comfort Memory Shoes Athletic Menn Sport Black Skechers Train qzv8wUIpx
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Menns 'leire Air 46 Eur Jordan Green' 11 333 Flyknit Nike Uk 1 Hi Retro 919704 ZYSnwx8f1 Broderi 871 Glidelås Engelsk Lær St Baru Ankel Boot Pele Docksides Størrelse Smart Sebago Båtdekk Up Lace Casual Leather Herre Sko Formell 7w5qvRq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Pele St Broderi Glidelås Engelsk 871 Baru Lær Boot Ankel
Grenson Mens Moccasin Lær Svart Idaho Feathermaster Px8xdqa
Leir Hvit 12 Beskytt 7 Størrelse ko Øvre Suede Herresultat UxIwAzCqa

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Boot St Baru 871 Broderi Ankel Lær Pele Engelsk Glidelås