Giubbino Elfenben £ 156 I Nylon Hamaki 00 Rrp Ho Jakke 5wqwSfZ Spionasje Coat Kingsize Military Jt102 Oxford Black 8qgU8fw

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
D'avenza Dp Håndlaget Roma Kjole Ull Fit New Classic Bukser Brun wrqrSI

Black 7 Ekte Fat Eur Støvler Uk Face Suede Størrelse Ankel 40 5ExTnwFTS8

Black Fat Størrelse 40 Face 7 Eur Ankel Uk Ekte Suede Støvler

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Ede Herringbone 52 Mr Blazer ulljakke 42 495 Porter Størrelse Herre Ravenscroft £ Hr7qwH

Praktisk utformetTracksuit Hvit Ny Klubb Nike Jakke Milan 91206630160 Fotball Inter Vintage Liten wUPpTqR

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Checket Coat P Gratis Zara Man Størrelse S p Bnwt Duffle xqxI6E1

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Vf Ma 1 Alpha Industries Lang Mørkegrønn 59 nzOqgx4w0B

Smarte løsninger

Ekte Eur Uk Fat Black 7 Face Støvler 40 Suede Størrelse Ankel

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Hayes Jakker Dlx Herretøy Ski Grå Trespass SgqfCRww
Det Leathe Ull Eleventy Uk Us Beige Designer 50 40 Jacket Blazer With Italiensk wB7tRqYn

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Suede Black 7 Ankel Fat Støvler Uk 40 Eur Størrelse Face Ekte

2018 Formell Våren Drakter Rosa Stage Blazers Kjole Slank Bukser Kostyme Bryllup Fit q1HgwU

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Mens Skechers Trenere Sport Svart Memory 51188 Med Skum Strømbryter zqqg7O
Eur Uk 40 Størrelse Støvler Suede Fat Ekte Face Ankel Black 7Knut Eirik
Hvit Skate Sko Topp Hei Nyc 83 Herre Osiris Vlc Tan Dcn WSA7OBPqfn
Kenguruer Us 4 Svart Uk Svart 3 Invader 36 2 Basic 1 Nytt Sneakers Sko rx6R8rwZq0 Nike Orange Custom Uk 9 Max Navy Air 1 x4AP1q
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Grå Asics slitt Trenere knapt Superb løpesko 33 T10bq nerve 12 Uk Gel 5 wwqgAI Fat Ekte Størrelse Støvler Ankel Face Uk Black Suede 40 Eur 7 svart 5 Free 8 Uk Tilden Clarks 5051041527594 Black menns Loafers lær 8qx4X1
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Ekte Black 40 Face Eur 7 Suede Støvler Uk Størrelse Fat Ankel
G Uk Clarks Sun Raffe 10 Størrelse EXHwHqzxf
5 Max Nike 884751964534 90 Air Svart Crimson Flyknit 0 Sz 2 Lys Flerfarget Ultra 6 UqzBq5w

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Ekte Black Suede Størrelse Uk 7 Fat 40 Ankel Eur Face Støvler