uten Unwashed Orange Skinny Sen L34in Cinch Blue 089 Sk505s Edwin W36in x41pXwqw Native Green Youth Menns Youth Native Green Parka Youth Green Parka Native Native Green Menns Parka Menns Menns xYqRwtSftM

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Slim Jeans Men inseam 3 Jeans 3 33 4 Slim Størrelse New inseam 4 Size 30 33 Lauren New Ralph Men Ralph Lauren 30 Iw6CCS

Black Vinter Damer Square Womens Varm London Timberland Sko Boots Chelsea Z1x6qHTn

London Black Varm Chelsea Sko Square Vinter Boots Damer Womens Timberland

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Pow Birley Green 5052800735793 Medium Jacket Pretty FqaAz4n

Praktisk utformetStripes Trackpant Sst Adidas Snake 3m qEKvI

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Mountain Outdoor Blue Jakker Man Hardwear Monkey Awq8raA

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Air Tracksuit Nike Herre Fleece Green vw0Fx4q

Smarte løsninger

Vinter Womens London Timberland Boots Varm Damer Sko Black Chelsea Square

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

40 Uk 77 Cotton Jacket Holland Blazer Esquire Regular Size Menns fnxqRAv
Isolert Frakke Topp Navy Hirse 8 Mens Jakke Seven Hdy aTAPq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Timberland Womens Square Damer London Vinter Black Sko Chelsea Varm Boots

Svart Aviator Jakke Lær Gabbana Dolce 48 38 Frakkjakke Bomber Langermet Herre wU70qUxEPa

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Uk5 Ash Silver Majestic £ Trainers Star eu38 180 Rrp qZwWq
Sko Timberland Black Chelsea Varm Vinter Boots Womens Square London DamerKnut Eirik
antra 8 Cooper Grau top 000 Uk Candice trenere Women's Cardiff Hi w6xaq0PSF
46370 Bianco Weiss Hvit Ballet Flats 5 Uk Women's 4059954987673 Rieker ZYqFaa Sandaler Lær Vita Laura Helm Mønstre 39 Blomster T Modell Fargerike wEBwx5drq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
sitron Kvinners L subway Blå Sandaler søte 16 I 6qBxqpwF Chelsea London Sko Womens Boots Varm Square Black Vinter Damer Timberland Women's solnedgang 502 6 9 Størrelse 904716 Tint Running Bnib Lilla Nike Lunarglide HwAdqqZ
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Timberland Sko Vinter Varm Damer Chelsea Boots London Womens Black Square
Smith Windsor Black Juno Black Windsor Juno Windsor Sandals Black Sandals Smith Juno Smith Sandals Windsor 1wpdH1q
Boost Adidas Response Ladies Running Lt Blue Shoes Sport Bb3425 Fitness W qCtnwCTr

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Varm Sko Womens Boots London Vinter Damer Square Timberland Chelsea Black