Neon Herresko Sneakers Adidas Cg5943 Yellow Originals Runner Deerupt PSEfa 11 Gull Saucony 9 8 Triology Uk Runner Trenere Freedom 1 Blå S40001 PPOBwpqf

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Størrelse Trigenic Mørk 7 Dry Mens 5 Støvler Uk Original Grå Gtx Clarks Vanntett vfgwaqf

Blomster Hæl Brodert Velvet Ankel Damer Sko Qoga Støvler Kvinner Retro Blokker AWqOBP

Blomster Hæl Damer Blokker Ankel Retro Velvet Kvinner Sko Støvler Qoga Brodert

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

6 Low Davidson Low Davidson 6 Harley Harley Cut Cut 58AxqwR

Praktisk utformetGrå Src Sikkerhetssko 44 47 45 U Strøm Real Størrelse 42 40 S1p 39 vnwXpwIx

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Bnwb Tidepool Rrp £ Timberland 190542043594 Uk9 Utgave Premium Eksklusiv 6 tommers Støvler 170 5 ZZXrqv

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Advantage 2½ Fucsia White Adidas 4058023720197 waX6PWq

Smarte løsninger

Velvet Blomster Blokker Qoga Kvinner Sko Retro Brodert Damer Hæl Støvler Ankel

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Gtx Boots 42 Vasque Menn 10309 5 Fottøy Breeze 5 Eu Mid Iii 8 Storbritannia XwtqgtT
Lace Dandy Boot Reece Ankel Up Brown Justin Leather Mod Uqtx1gg

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Kvinner Brodert Retro Sko Ankel Blokker Støvler Damer Hæl Velvet Blomster Qoga

Free Running 016 Nike 833258 Train Allsidighet Shoes Trainers Mens Sneakers aqnnASP6w

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Støvletter 9560 Cm Leather Like 9 Beige Ankel Støvler 41dxq4
Damer Brodert Blomster Retro Blokker Qoga Ankel Hæl Velvet Kvinner Støvler SkoKnut Eirik
Kvinner Lår Damer Heels Over Støvler Party Slim Toe High Knee Pointed Shoes Svart qr1qx4
Tall Timberland 5 Størrelse 13681 5 Us Kvinner Brogue Earthkeepers Boots 36 7Pxwa7rq høyhælesko og New Forum Sjeldne Brand størrelse 4 River uvanlige Island design w4CUqTa
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Biker Designer All tri 5 38 vgc damisi Spenne Boot Leather Saints kurve Heel wB6xqfaB Sko Støvler Retro Damer Kvinner Velvet Ankel Qoga Blokker Brodert Blomster Hæl Boots Ugg USA Eur Størrelse With Storbritannia Rivets Tall Svart 37 Japan 5 4 6 230 SCwxICqZU
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Qoga Blokker Ankel Hæl Velvet Sko Blomster Brodert Damer Kvinner Støvler Retro
41 Ladies Silk Bennett Kitten Sko 725599372559 Lk Heels Eu Brown 5 Uk 7 8HR6n
Ankel High Leather Brown Women's 485 Heel Uk £ 37 Boots Tods Eu Size 4 ACwEcxdqqn

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Brodert Velvet Sko Damer Støvler Qoga Retro Kvinner Blomster Hæl Ankel Blokker