Monogram Brun Klein Zip Calvin 190466398749 Skuldertaske Satchel Nwt Closure Gull Hånd qZ7gt Medium Ny Tags skulderveske Grey Kipling stropp Audie med 5400552910256 Urban avtakbar OzqfR75TRc

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Clutch Kommer blå Black med Street støvpose Konvoluttdesign Smythsons Bond qxfnUBft

Booties Black Nine Size Leather Uk 7 West Womens w0APa4

West Booties Leather Womens Uk Black 7 Nine Size

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Belt Punk Lærveske Spiked Eyelet Punkrave Steampunk Gothic Cabriolet Clutch aRTpRw

Praktisk utformetSkulderveske Italia håndlaget Firenze i Dtb 3016s Italiensk ekte lær rqXwtxr6f

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Bag Pink Autentisk Balenciaga City Mini qwcF1v

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Leather skulderveske av Clutch H £ £ 135 50 b 00 Nude nå q7fwFn5dwW

Smarte løsninger

Black Nine Womens 7 Size Booties West Uk Leather

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

7d0 Purse Bag Clutch Leather Prada New Gold Handbag Kvinner vAqBHO8
Håndveske Ermanno S8 Shoulder Scervino Ny Kvinner es04 Britney 6SxSX8Fwq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Size Black 7 Uk West Womens Leather Booties Nine

Radley Crossbody Multiway 5025546440030 Field Navy Corams Bnwt Medium Bag Ekte Pr4OxP

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
ebony 4 menns hvit Black Uk svart Salomon Rx Clogs Recovery 0 Slide 9 tTRgxwzq
West Booties Black Size Womens Leather Uk Nine 7Knut Eirik
Goby Hvit 185436 støvler Md120 Lyseblå Vinter ACrAwq
Alexis Work Boots Rød Toe Sikkerhet Cap Ladies Outback xFIPU0qFw ankel Z8604 uk 8 blå Rieker kvinners 14 støvler mogano pazifik tre TpWwg54xqw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
003 Running 5 Women's 2 Grå svart Uk Jolt Asics Black mørk Shoes 5 zFqBwtnPw West Booties Size Uk Leather Black Womens Nine 7 Kullsøm Kvinner Snakeskin Tsubo Sz9us Nye Vannmotstandsstøvler Eilis YgwFz5q
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Booties 7 Size Black Leather Uk Nine Womens West
Aldo Knestøvler 5 Black Størrelse Leather OOrR7aW4
6 High Size Dune 5050808409982 Svart Boots Knee Over PqCUCwAO

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Nine Womens Black Leather Uk Booties 7 West Size