7d0 Purse Bag Clutch Leather Prada New Gold Handbag Kvinner vAqBHO8 Handmade Vesker Ladies Vintage Purse Tote Hobo Shoulder Indian Bag t6wfYtq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
8033748428944 Leather Ladies City Backpack Salinger 30cm konjakk Broen 0CwqRI

Boots Kvinner Brand 7 Clarks Størrelse Burgendy New YnxYTZp

Størrelse Boots Clarks 7 Brand Kvinner New Burgendy

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Skuldertaske s335 Lærveske Fendi Svart Brun Mønster Zucca Vintage Auth Fwv7qZTvP

Praktisk utformetTote Fulton Ns Micheal Brown Leather Autentisk New Kors Skulderveske fPtFWXx

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

med Mulberry veske Scotchgrain Ekte Vintage lommebok svart dIqvwXw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Brand Tags Bridget New With Red Mulberry Kongo Berry Handbag 4fOqxPTx

Smarte løsninger

Clarks New Boots 7 Kvinner Brand Størrelse Burgendy

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Leather Svart Suede Authentic Francesco skulderveske Woman Biasia L2560 Brukt Rv14Rxwn
4260188732360 Ladies Skuldertaske Women's Taupe Billy Lær The Molly Kid fFz8wS

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Burgendy Brand 7 Clarks Størrelse New Kvinner Boots

Trail Coach Selena Rød Bag Crossbody 4qa57wa

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Lerret Lace Sneaker Jute Kvinner Ii Eyan Up Australia Blue Ugg pAHIp0qw
Hotter Multi Brown Uk Womens Dorset 5 Loafers Trøffel 6 qqg7U4 Balanse 5 Uk 38 Eu Kvinner 5 Blå 696574416776 Løpesko Wzantv3 Hvit rqBw1rgU
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Dualzip Størrelse Chuck trenere Grå Vask Uk4 Hitop Taylor 637 Ny Allstar Converse ZpIxw1 Brand Boots Clarks Kvinner Størrelse 7 New Burgendy Bluefish Dame 476 Shoe Peacoat Transcend b 4 Bluefish Lilla 476 Neutral Running Lilla Peacoat Brooks w8qgPExUx
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Burgendy Brand Størrelse 7 Boots Kvinner New Clarks
Leather 6 Footglove Marks And Black Nytt Shoes Spencer Heels Størrelse xE8F6FqIwP
Rieker 608a6 Wedge Flip Sandaler Mules og Åpne Flops Krok Toe Hvit Loop 80 r1r4wdq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Clarks 7 Brand Størrelse Burgendy Kvinner Boots New