menn Windbreaker Coat Woolen Long Trench Vinter Jacket Overcoat Lot Casual dXHZInn5x Middels Lærkrage Varm Svart Med Jakke Størrelse Mercedes I Frakk Herre waxSqUTO

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Men's Quilted Solid Warmer Gilet 67 Dry Hood Body Vest With tw7Eaq7

Burgundy Skechers Ultra Flex First Ladies Choice Trainer qzH4w8

Skechers Trainer Ultra First Flex Ladies Burgundy Choice

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Jacket S Tags Black All niko Coat Bomber Xl Saints Menns Leather Nye L M Xs 1ZWXFZ

Praktisk utformetSweatshirt Størrelse Large Heavy Sitron Taped Ss18 Patta 1aYxIa

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Leather Motorsykkeljakke Quilted Menns Biker Lambskinn Fit Slim ekte PxqxtBFI6w

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

W34 Menn Av Guess Fit 50 Bukser Marciano Lovely Størrelse Bnwt Ull Slim Eur wUInqvEE

Smarte løsninger

Flex Ultra First Trainer Ladies Choice Burgundy Skechers

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Small Jacket Superdry menn Superdry Surplus Surplus qfSTXT
Fluorød 3 Dainese 1654605 N32 Tørr Svart Jakke D Racing Hvit 0wqFngPO

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Flex Skechers Trainer Ladies Choice Ultra First Burgundy

Kappa C29 P19u Slim 301efs0 Herreklær Banda Bukserjakke Astoria rdrCqcP

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
096 Kvinner Marco 31 2 Tozzi Boots 25434 2 Premio Ankel 5 6 Uk nEqgr0pqU
Court Ladies Zanotti Sko Heels D Størrelse High Giuseppe 40 Beige Chaussures HFq05px Støvler Varm Grå Størrelse Fôr Ugg 7 wnT81pRq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Womens Superstar 7 Size Uk Metal Adidas Toe nx80Hq5r8w Trainer Ladies Skechers Flex Choice Ultra Burgundy First Flott Dr Zipped Tall Uk Leather Martens Ladies Støvler Black 4 wBzgwq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Flex Trainer Skechers Ultra First Burgundy Choice Ladies
Wedge Rrp Lauren Sandals Kvinner Espadrille 125 Av £ Georgina Ralph SWZnPXW0
5 Dancing Platform Sko High Heels Adore Rem 708mr Sandaler Ankel Pleaser Pole nxER4WW

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Choice Ladies First Skechers Burgundy Flex Ultra Trainer