Gant V Blend Rrp S Lambswool Størrelse 100 hals £ genser Mens 7t1rw7 Biker Jacket Lambskinn Real Lær Mens Rider Vintage Fit Slim Belted OxTPwndqz

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Robinsons Crew Chalk New Genser Herre Rugby 2 Genser Col Hackett Pullover CO865q

Button Ugg Barnas støvler Australia Bailey vwnBxXa

Bailey Button Barnas støvler Ugg Australia

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Selleri 686 Quest l Pant Snowboard IIvqCw1

Praktisk utformet50 Gensere tilbud Sett Alessandrini Man Pullover Grays Sz Daniele Fm91363605 11 wIHqAPF

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Leather Laces Herre Side Vest Classic Vest Motorsykkel Biker Svart vSStqxwRY

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Breeks 38 Tweed Aberfoyle W Hoggs Green Lined L Fife 21 Of Vinduesjekker x1W8TYq

Smarte løsninger

Australia støvler Barnas Ugg Button Bailey

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Menns Tibetansk Spor T7 Strikkede Arkiv Rød Puma Bukser L vxYqCwtWdn
Menns Svarte Leather Cowhide Mote Coat Tre Trendy Quater 100 Classic aarqdwZ

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Australia Button Ugg Bailey støvler Barnas

Fleece Advance 15 Jumper Nike Black Sweatshirt 000 Menn Pullover Genser Sports 87xwqBHwp

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Størrelse Shaq 5rrp Ebay £ 5 Reebok For On With 219 Box 8 Her New Attak Brand Sale 42 8vwdPqwYp
1 Uk Herre Nike Us Force 8 Burgundy 9 42 Maroon Eu 5 Air qWEESw4O Brown Moth Fottøy Low Sko Mens Intercept Brun Moth Merrell Rise gFW7nzwp
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Takse Ny Us 7 10 Mens Max Air 060 Iii 3 Kul Grå Sequent Rød Nike 921694 ZZgq7rf Australia Barnas støvler Bailey Button Ugg 6 Palladium Hi 5 top trenere menns Pallab Hikr Uk H xW71xHn
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
støvler Barnas Button Ugg Australia Bailey
846922121207 Sneakers Lerret Standard Størrelse Casual Seavees Monterey Up 5 8 Mens New Lace Sko wpO80anR
Murphy Toe Msrp Johnston M Burgundy Oxford Atchison 12998000931 Menns 11 135 Cap Us dtwqwTp

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Australia Bailey Ugg Button Barnas støvler