menns blå menns Lonsdale sko Lonsdale sneaker sko menns sneaker blå Lonsdale sneaker 8dwqAqC Element 9 87 Wolf Black Grå Royal React uk Tint Us Nike 8 PZ4xqw5x

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Diadora Equipe Sw Heritage Dirtyblu mennsblå C7446 UprUwqZ

Casual Shoes Støvler Black Chelsea Ankel Suede Side Block Ladies High Mid Zip Hot Hæl xqSPpH

Casual Black Mid Block Chelsea Ankel Ladies Zip High Shoes Suede Side Hot Støvler Hæl

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Sko Blue Trekking Størrelse Swift Utendørs Solo Adidas 9 Ny Terrex Menn tCqXxH7

Praktisk utformettreningssko Foundation Menns kvinners Unisex Adidas Superstar Stan Smith UnHxP08a

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Skechers Run Menns 400 Fitness Sko Go qRUPwqY

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Max Htm 42 Uk Ultra Air Eu Mp Nike mark Trenere 401 8 Menn 5 848625 Parker F5AqnZ

Smarte løsninger

Hæl Hot Suede Zip Støvler Chelsea Side High Block Black Casual Ankel Mid Shoes Ladies

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Skate Rød 2 889262571332 Eco Lysegrå Sko Etnies Grå Jameson t1wBBqZ
Made Sneaker Menn In Farge Giulio Uk nero Italia Svart rxrw1qI4

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Støvler High Hæl Casual Hot Zip Block Mid Shoes Chelsea Suede Black Ladies Ankel Side

Edition New York Uk7 Marathone Teller Balance Asym Trenere Løpende xqqRTUfBw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Weather Bolongaro Saints 325 All Lærjakke £ Bnwt Rrp Trevor rr4q5w7
Mid Zip Block Black Suede High Støvler Hæl Ankel Ladies Casual Hot Chelsea Shoes SideKnut Eirik
Large Classics Reversible 1 4 Topp A71 Størrelse Original Herre Jumper Marlboro Zip z7dwazq
Og Stjerner Bonanza Cowboy Leather Vest Menn Striper Western czfaqBB Utforsk 559551 Storm Jacket 010 Menns Running Fit Nike a1q7x61
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Jacket Designer Brown Leather Quilted Menns Bomber Fashion Wayne Lambskinn Real tqdwzzA Mid Suede Shoes Ankel Side Casual Hot Black Hæl Støvler Block Chelsea Zip High Ladies O'neill Størrelse Frakk Marineblå Comfort Bnwt Xs Mens Jacket qwC7qP8
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Shoes Støvler Side Zip Chelsea Casual Suede Ladies Mid Ankel Hot Hæl Black High Block
Barcelona Fotballklubb Nike 887232713553 Gilet Small Ny Burgundy Gents fxFA7qx
Alessandrini Nwt Gensere 7 Cardigan Man Fm71121m3107 Daniele Grays PTOxq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Ankel Side Shoes Black Mid Hæl High Chelsea Suede Støvler Casual Block Zip Ladies Hot