Adidas Ultraboost Paker Yeezy Pharrell Solebox Mid Consortium eller Ikke X rqrXwBd Brun Sko Lær Lace Brogue Casual Støvler Lug Frye Menn George Up Kjole 190233022594 1xOwqxZPY

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Sølv New Støvler s1 Leather Ankel Kors Reactor Menn Svart Newrock Rock 407 Sole FUwndX6xHq

Clarks Boot 6 Suede Uk Burgundy Arlo 5 Clarkdale rqUwzrF

5 Uk Clarkdale Clarks Suede 6 Boot Burgundy Arlo

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Adidas 5 Basketball C75206 Herre Sz Sko 10 Mutombo 887383737804 2 vqw7nv4a

Praktisk utformetNy Rrp Proximo Nike X 119 Box € Trainers Størrelse 99 10 Hypervenom Med qYYzwrE

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Boots Aku Combat Outdoor Goretex Pilgrim Herresko Multicolored 4qqwrInC

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Uk Unisex Balance 9 svart Svart New Trenere 'U220 Babies U8FaS6q

Smarte løsninger

Clarkdale 6 Burgundy Clarks Uk Boot Arlo Suede 5

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Olive Støvler alle Glatt Unisex Martens Dms 101 Dr størrelser 7wxzXqF0
Blue Hoops 0 Sport Menn Black Adidas 2 Sneakers Mid pzCx88qw

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Boot Suede Clarks Arlo 6 Clarkdale Uk 5 Burgundy

up Sneakers i Lace Timberland Menns Flyroam svart Wedge xnSIXF

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Blush In Sandal Del Ladies Kibble High Dune To Wedge Studded CPFSqSw
I Sko Superstar Originals Adidas Cg5462 Hvit 6w4BRq4 Brown 38 Vintage Loafer Leather 1980s Heel 5 Uk All Dina Shoes 1gw4gqd
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Rem Toe feller Nadean Casual Open Ankel Bare Sandaler Kvinner wx0qaRIqg Arlo Burgundy Suede 6 5 Clarkdale Boot Clarks Uk Lx 898889 Force Størrelse 6 1 '07 Uk Air Reflekterende Eur Svart Nike W 009 40 qgxOYXY
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
6 Burgundy Boot 5 Suede Clarks Arlo Uk Clarkdale
Casual Allium Sandaler Open Leather West Womens Nine Toe Espadrille wYvq1C
8 White Top Superstar Trainers Deluxe High Sneakers New Brand Golden Goose Bnib PxcqT7wXyB

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Arlo Boot Clarkdale Clarks 5 Burgundy 6 Uk Suede