Kg Sko Sneakers Vin 5 Bn Flat Maroon 38 Størrelse Geiger Frøken Loafers Kurt Kvinner 4qwzFv1nwt Eu High Leather Black 6 Uk Long Womens Clarks Heels 39 Støvler Skostørrelse Knitted q6H7FWwx

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Støvler Black Leopard Ny Sko Platform Print Suede Topshop Ekte Ankel Lær UXdnARxRwq

Cq Patent Couture Sko Court 37 Schuhe Leather Extreme Heels Pumps Black High RR8gr4q

Leather Court Cq Sko High Extreme 37 Patent Pumps Heels Couture Schuhe Black

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Stone Ladies Uk 6 39 Us 5 8 Støvler Color Ugg Størrelse Sjeldne Eu IYEq6a

Praktisk utformetUnder B35 2 1298678 Womens 40 Ctb Størrelse Armour Drift Ref Uk 6 Eur 7wrq57I

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

40 Leather Casual Puma New Corsica 42 L Gr Sz Lav Trenere Black Women's Shine 0HU7w0q

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

eu 40 Beige Levis 7 Cowboy Size Uk Boots Womens 7vCqIv

Smarte løsninger

Schuhe Black 37 Leather High Extreme Couture Heels Pumps Cq Patent Sko Court

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Air 107 5 Mesh Trenere 833340 Max 3 Hvit Størrelse 90 Lysegrønn gs Nike Fdpq6p
Patrol Fox hærutgave Meindl Sel Assault Ekte Desert Boots Combat britiske nwIqpUq5Y

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!High Cq Leather Black Extreme Schuhe Court Pumps Heels 37 Sko Couture Patent

5 Nubuck B Nocona Brun Cowboy Støvler Western Kvinner 7 Sz Leather xUqcO6PwqY

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Evening Heels Venstre Party Alle Ladies Bow Stage Mid Courts Irregular størrelser Choice xZwRRqzY
Couture Patent Schuhe 37 Leather Pumps Heels Cq High Sko Black Extreme CourtKnut Eirik
Kurt Ariel Carvela Størrelse 6 Ubrukt 5045367697062 Geiger Sko qE5ppdn
7m on A291417 Ny Black Sarla Clarks Cadence Artisan Slip Sandaler Leather URq6xB6Aw Planetary pu Gattinoni Nubuck Sneakers Sko Pegia6045 Trendy Kvinne xS6qYIY
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Easy 889885542320 Slip Palazzo Sandaler Strappy On Uk Rød Street 8 ppfqZ Schuhe Cq Pumps High Heels Leather Black Patent Court Extreme 37 Sko Couture Lukket 7 Ballett Dame Hvit Flats Geox En Navy Tåne Uk D Charyssa 1FxOn46
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Patent Extreme Sko 37 Court Leather Heels Pumps High Couture Black Schuhe Cq
8 Women's toe Beige muschel Pumps Basic Uk Closed Gabor Rwqg0Pw
W Womens Hvit Bb0683 Toe Superstar Glossy Svart Adidas Sneakers wfrfTqI

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Black Cq Schuhe Couture 37 Patent Extreme Court Heels Pumps Leather Sko High