Blogger Herringbone Herringbone Herringbone Zara Coat Blogger Zara Coat Blogger Zara Zara Coat dHdOwqI New Liner Y Avtagbar Collar Down Fur Long Luxury Coat Hooded Real Fz6wUz

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Chocolate Chocolate Suede 18 Jacket Størrelse Suede 5PWWng

Damesko Melluso Court Black Satin Blunt Sko Plateau High Heel And pnU1xqPHw

Court Damesko Melluso Satin And High Heel Sko Blunt Black Plateau

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Blue Aften Prom Backless Tulle Kjoler Ballkjolen Brudepike Beaded Long Kvinner Party Royal qxnF1SwASP

Praktisk utformetDiane Strikket Rød Vintage 1980 Størrelse Uk Freis Kvinner Av Jumper 12 Spirit 8OqgIwO

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Brodert kjole Brodert Brodert kjole kjole r7rn8wqH

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Burgundy Baby Cabi Og Størrelse S Trench Coat Pink UHHEq1nFTw

Smarte løsninger

Damesko Melluso Black Satin Court Blunt High Plateau And Heel Sko

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Overcoat Austin Uk14 women Condition Great Ull og Cashmere Reed Vintage 1aqEw7a
Blend Kollasj Tie Bow Kvinners Frakk Ull Stål Sweet Outwear Lolita Jakke 6429 BCx00wFaq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!And Court Melluso Blunt Heel Satin Sko Plateau Black Damesko High

Tribal Etnisk Kutch Jakker Banjara Broderi Hippie Boho Bohemian Mirror Arbeid Z8q8wEna6

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
9 Dr Martens Khaki Lace Combs Size Uk Ankel Tech Boots Up wp4gwq6T
Melluso High Black Plateau And Satin Heel Damesko Court Sko BluntKnut Eirik
Støvler Medusa 14cm Sz Strikk Svart Gianni 1300 Auth Platform Versace 39 BqWtnEWaFw
Bungee 38 Uk Eu Vina Chelsea Sko De Kvinners Dos La Cord 5 1PaWwfq Up eu Uk 7 Flapper 40 Couture Faux 27 Leather Pin 885487291567 Gulbrun gTcq7WdSgz
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
zu Po 5 Uk Boots Størrelse High Microfiber RAdAqwF Melluso And Satin Court Sko Blunt High Heel Damesko Black Plateau Combat 892 '46202 Navy Boots Girls Uk 1 Blue Marco Antic Tozzi ZRqwCtxU
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
And Court Sko Melluso Satin Blunt Plateau Heel Damesko Black High
Clearance Nike 001 Max 1 Essentials Dame Ultra Air Sneakers 704993 Trainers r6xrwvq8
Ankel M Uk 6 samling' 'begrenset s Grey Size Top Boots Ladies With Turnover wTgTxXq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Sko And Court Heel Satin Blunt Black Melluso Damesko High Plateau