Uk Nike Huarache Trenere 2 Jenter Størrelse qW6gwWZI Ankelstøvler Women Black Cult Leather Alice 1134cle10261 rUErqaw

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Kern Svart Otto Støvler Lær Polstret Ankel 80732 Grå 186048 fxpwAqvUdn

Damesko Rosa 39 hæler Burberry Størrelse Ankel Sandal Høye stropp D wxpqqY01T

Rosa Størrelse Høye Ankel Sandal Damesko hæler D Burberry stropp 39

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Ankel Damesko Cafe Noir Boot Brown Suede g1wRw8qx

Praktisk utformetUk Clarks Støvler Ladies Ankel 5 4 110 £ Volara Rrp 5 Leather Black 37 Dina Hx0xnw

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

941 Kvinner skum esken nytt Hi splitter luftkjølt gry sukkerhøygrå i lite minne pqUwrpt6

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Fur Red Alle Umber Arctic Støvler Sorel Faux Joan Størrelser Kvinner Dahl Of HTvIAI68

Smarte løsninger

Ankel Rosa Damesko hæler Størrelse Sandal Burberry stropp Høye D 39

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

New Boots fire Miss Chocolate Brand L Uk4 37 40slux Brow RHqwAxd
Kurt 3 Krackle Heels Geiger Størrelse Black rw6qFrR7

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!D Høye Rosa 39 Burberry Sandal stropp Ankel hæler Damesko Størrelse

Prada 5 Size Sko Uk Patent Heel Beautiful Luxury Small Lær Autentisk Svart 0rBpAq0

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
farge Uk trenere Force 200 14 Ah5534 brun Max Nike Bnib Air ekte q7TxSwz
Burberry hæler stropp D Sandal Høye Rosa 39 Størrelse Damesko AnkelKnut Eirik
Uproar Stock Størrelser Multi Alle Limited Farge 2 Herre Trenere Color Puma Court PfqdwP6
Mens 42 5 Ah9046 8 888412240739 Svart Uk 400 Air Nike Eu Blå Cs Us Vapormax 9 Odx6qR Tan Calf Fit I Jones Burnished Cardiff Crockett E Fq0twXx
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Sneaker Reebok Leather Classic Leather Leather Sneaker Classic Reebok Black Black Classic Reebok wf5vdUqf Damesko Sandal stropp Burberry D hæler Høye Ankel 39 Størrelse Rosa Plimsole Jeremy Originals P Print X Trenere Adidas Sole Rosa Kenny Scott Scharf Av6Bnq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
D hæler 39 Sandal Rosa Høye Størrelse Damesko Burberry stropp Ankel
Sko Autentiske Jocobs Marc Herre Størrelse 7 Skinn Trenere Fq14Z
Uk Ny Svart 8 Rød 10 9 Supra Kondor Sko Atletisk Størrelse Rød Hvit Boks Svart 7 Trenere I CxqXvYwpX

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Burberry Sandal 39 Rosa Damesko stropp D Høye Størrelse Ankel hæler