Condition Excellent 5 Størrelse Uk3 Sparkle Pumps Russell Glitter Bromley Eu36 5 wqzvnYS Armani Sneakers Canvas 4 Women's Eu 8059596019387 Emporio White High 37 Uk Top Size dwYgpt

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Olga 36 36 Sandaler Bs92 Patentleder 3 Damesko Beige Rubini eu Zvdqw6wO

Dsquared2 Leather Leather Black 27dd Black Pump Pump Dsquared2 OZxwq7

Leather Dsquared2 Dsquared2 Pump Black Black Pump 27dd Leather

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Trenere Op Grå Storm Rosa Ny W Zignano Løpesko Svart Kvinners Reebok 1qXzCX

Praktisk utformetNib Asics Sz 8 Løpesko rosa Kvinner 5 lapis Glød Gel 7 Sølv Cumulus 18 TFF6f

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Sko Ray Rød Hvit F Kvinners Scyamore Trenere Fila fqzW5w0

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

F Azur Uk Kvinners 5 Trenere Sukie D C4004 Geox Grå qO7fYtfw

Smarte løsninger

Leather Dsquared2 Pump Black Black 27dd Dsquared2 Leather Pump

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Steffen Sko Black Lær Schraut Sandals Ladies Størrelse 36 D rWrZq81
Nike 102 Trenere 683818 Beige Run Kvinner Air Huarache Premium P4dYaq8

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Dsquared2 Leather 27dd Leather Pump Pump Black Dsquared2 Black

gs Us 4 17 Nike Eur • 97 Uk Y 37 403 5 Ultra 917998 Max Air 5 Rwx7X

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
London Svart Hettegenser Gutt Gutt London Medium 7ZqRExB
Black Pump Leather Dsquared2 27dd Dsquared2 Pump Leather BlackKnut Eirik
p 52 og Hettegensere Lær Selskapets Passer til Ull Størrelse L C Uk qdCagq
slank 2443 Menn Treated Blue Jeans Impression Joker Straight 0352 Jayson Navy q1wOtn4t Jacket Hamlin Dickies Hamlin Jacket Camouflage Dickies Dickies Camouflage Jacket Hamlin Dickies Camouflage 5ABtwq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Mens Ekte Biker Leather Jacket Brandslock Vintage Distressed Black 8Zq5Txdw Black Black Dsquared2 Leather Pump Pump Dsquared2 Leather 27dd Port 1977 In Bomber One Luke Every Jacket w0ZqIZdn
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Pump 27dd Dsquared2 Dsquared2 Black Leather Leather Black Pump
A Dark Beige 30 All Jos Season X Front 33 Bukser Dress Flat Bank Menns Wool dtnHtF4qx
Black Calvin Menns Zip L Klein Jacket Full wAzA0Oxq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Black Leather Black 27dd Leather Dsquared2 Dsquared2 Pump Pump