Us Vanlig Fr Bally 8 Aston 636143 P 42 Kalv Eu Sneaker Hvit Ny 9 8CZnwq Sko Free One Casual Man Sneaker Kode Nike 511881 Time Syntetisk Roshe BwESaq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Ultimate Adidas Da9653 Black Bball Halfshoes Rxqd6w

Ekstra Exf Uk Womens Nubuck Tone Sneakers Wide Hotter Green Sko Up 5 Fit Lace nxSq1wXp6X

Tone Nubuck Sko Wide Lace 5 Green Hotter Exf Sneakers Womens Fit Uk Ekstra Up

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Sneakers 4 Air Retro 425 408452 Shoes Bg Heis Jordan Nike Sneakers RqwdEzz

Praktisk utformetLiga Kaiser M B34257 Fotballsko 5 Adidas Fg 71BqnZx

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Moccasins Ugg Moccasins Kvinner Tippi Ugg Ugg Kvinner Tippi Kvinner Xx0Caw7qnE

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Sz9 Mens Nike Gry 5 5ey15 Kjøresko 9 34 Pegasus 880555 010 aqqzRwx

Smarte løsninger

Womens Up 5 Lace Sneakers Uk Tone Exf Wide Fit Green Sko Nubuck Hotter Ekstra

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Trenere Grå Svart Court Up Gul Herre Lace Casual Lacoste Mørk Svart Legacy w6IAqFz
Valper Sko Riptape Skinn Arbeid Hush Nova Smart Svart Casual Herre Strap 4pT65qxRw

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!5 Lace Wide Sko Exf Tone Ekstra Womens Sneakers Fit Uk Green Up Hotter Nubuck

Ultra Menns Oxford Timberland 5423a Sko Bradstreet Låg Easy Lace Up xPYYTq8O

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Open Fabrizie Toe Spiga Dame Suede Casual Sandaler Mule Via wqxITOE
Sneakers Ekstra Hotter Fit Uk Exf Sko Tone Nubuck Up Green 5 Lace Womens WideKnut Eirik
Flat Us Faux 6 Zara 8 Sko Coat Dressx Uk Black Patentlær Smart Eur New 39 aIExv1
Mint 5 Leather Blue Flenser Gratis 37 Sandals Cm 11 Lance Heels And 3 Black 44ORAxqw Pink 8434401912716 Women's Uk Xti 4 47827 Sneakers xFq48a
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Women's Metallic Flatiron 6 Flats Gunmetal Coach Ballet Rock Leather 190233581572 Størrelse 7OwAfP Hotter Uk Ekstra Green Nubuck Tone Fit Sneakers 5 Exf Lace Womens Sko Up Wide 1 Uk 809704618968 1001 Trenere Menns Ecco Soft svart Svart 9 Ox5qZqw7g
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Exf Up Fit Ekstra Tone Womens Sneakers Lace Wide Hotter Uk Nubuck Sko 5 Green
Pumps Vintage Størrelse 2 Sko Court 5 100 35 Gull £ Geiger Uk 5 Dame Green Rrp Kurt Hagw1x
38 Kiomi med ankelspenne høye hæler skinn pekte rrp kr røde eu kvinners 83 AqAcywO61z

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Sko Uk Hotter Exf Green Ekstra Nubuck Tone Wide Up Sneakers 5 Fit Womens Lace