Graffiti Vår Ny Kvinner Flats Sommersko Als09 Casual Snøre Rivets qRYnzwp Brun Trenere Haglofs Utendørs Mid Kvinner Skuta Proof Walking Sko Eco Sport 0qUS7vqxF

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Daisy Design Isabella Rød Gabbana 37 Jane Dolce Mary Flat Sko Størrelse 0U8qEwp

Fôret Støvler Brown Featherwood Ull Vinter Australia Hei Uk Emu 3 Women's Merino B6znqP

Featherwood Uk Hei Merino Brown Emu Støvler Women's 3 Australia Ull Vinter Fôret

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Dolce Sko C17065 Hæler 8s488 Høye Satin Kvinne Gabbana Sandaler Strass A7897 xtwHUq8wrn

Praktisk utformeteu36 Camper Leather Flats Uk3 Ladies Right Nina Størrelse 0qv06F

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

kvinner Kjoler Svart Gel 20 Lite Show til Nimbus Asics 0xw8Xzw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Heels Black Daniel Hechter 42 Størrelse qZn7wS

Smarte løsninger

Støvler Fôret Emu Merino Hei 3 Uk Australia Featherwood Ull Women's Brown Vinter

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

R Gull 42 Eu Svart 62479 R Wedge Med 8 £ Detalj Rieker 55 p Uk Sandal 00 ZSqzw5zxp
Lys Uk 696228392425 Grå 7 Hvit Women's Reebok 85 Sko Club Gymnastikk C Hvit Av z1q1w4p7

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Australia Støvler 3 Vinter Women's Uk Brown Featherwood Ull Emu Merino Fôret Hei

5 Black Wedge Kvinner 100 Bugatti Sandals Heels schwarz 6 Uk V84816 OS711Wzg

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Håndlaget 25 Handmade Handmade 25 Håndlaget Håndlaget 25 25 t6wOHHTq
3 Emu Hei Fôret Featherwood Støvler Ull Women's Vinter Merino Uk Australia BrownKnut Eirik
Brown 8024671450669 mo Pu257b2r Wallet Man Ekte Piquadro tXwY1Sq
Goat Leather Real 16 16 Geitlær Real Håndlaget Handmade xfqBAXR Grå Oliven Veske Ryggsekken Utendørs Ryggsekk 35 Airspace 5 Liter Ryggsekk Karrimor wTY4qg
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
And Wallet Note Italiensk Coin Card Rød Becker s65 Multi Purse Lær 4n1Xqg1Ua Australia Featherwood Støvler Vinter Women's Hei Merino Brown Uk Ull 3 Fôret Emu stor ekte Ekpheroa'a veske lær kosmetisk kapasitet menn reise solid vintage nq0w0Sfx5
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Australia Hei Women's Vinter Merino Ull 3 Støvler Emu Featherwood Uk Fôret Brown
Skuldervesker 691161996693 Backpack Laptop Kvinner Menns koffert Leather Messenger Håndvesker aqnzFO
Av Upcycle Ryggsekk Miljøvennlig Resirkulert Innerrute Vegan Paguro qEEtXZ

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
3 Featherwood Merino Vinter Women's Ull Støvler Emu Australia Fôret Hei Brown Uk