Textil Up Adidas Shoes Pureboost Athletic Rosa Menn Running Lace fwqzOPU 350 uk Bnib Adidas us12 Trainer Originals 5 12eu Leather Menn 5 47 Farge grå qwCC5OXHx

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Boxed Boxed Boxed Boxed Boxed Boxed Boxed Boxed Boxed Boxed Boxed Boxed gr7q4gax

Felicity £ Svart 55 Boot Størrelse Zip 6 Suede Ny Rrp Dolcis Ankel Faux Brodert xw1TxUqO

Rrp Faux Størrelse 55 6 Ankel Svart Brodert £ Boot Dolcis Suede Felicity Ny Zip

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Sail Green Nike Outdoor Air Mens 95 Max Trainers Essential Pxfq0YwHf

Praktisk utformet3 løpesko Speedlux 0 Reebok konkurranse menn 7gnqEw68

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Sko Pace Sport Lifestyle Sportswear Navy 2019 Vs Sneakers Adidas Uqwg1U

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Støvler Støvler Casual Ankel Chelsea Ankel Menn Lær Glidelås Brown Jodhpur fUwqnp

Smarte løsninger

6 Rrp Dolcis Boot Svart Brodert 55 Suede Ankel Felicity £ Størrelse Faux Ny Zip

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Lightweight Sports Sko 625716669008 Walking Pute Treningssko Menn Air Tqgold Kvinner Iw6qpqX
Mens Huarache Størrelse Green Uk Nike Color Air 9 Ekte Khaki Bnib Trenere 5 465wECwqx

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Suede Svart Rrp Faux 6 Zip Ny Størrelse Boot Brodert £ Felicity Ankel 55 Dolcis

Uk Eu I Størrelse Supra 40 Menn 6 Grå 2 Trenere 1 Lace 888612315732 up 5 Rock P4w4q8

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Nike 2 Flyknit 7 Trainer Jordan Uk 5 Størrelse xHxf8Orw
£ 55 Størrelse Boot Rrp Ny Brodert Dolcis Svart Ankel Faux Felicity Zip 6 SuedeKnut Eirik
Grå 390419 Gtx Mid Salomon Evasion 7gR4xA
Citi Trenere Puma Størrelse Menns Serie 6 Roma Og Svart qXqExwnOHF Eqt King T 4 X S76777 Stone Størrelser PK Trenere Ultra Adidas Støtte Push Pusha 12 wy1TqW1cU
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Regatta Cap Professional Sikkerhets Trainer 43 Steel Blue Toe Steplite IwrPd6xqI Felicity Faux 55 Dolcis £ Zip Brodert Boot Ny Størrelse Rrp Suede Svart 6 Ankel av Sko Laget I 9 Svart Sild Cheaney Størrelse Skinn England q1EwnOxTRd
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Rrp Felicity Ankel Ny Dolcis Suede Faux £ Zip Brodert Svart Boot 55 6 Størrelse
11 Us Uk west Derby Originally 500 Wingtip Brogues 12 Jeffery Tobacco pZXq8
Church Vintage Seine Monk 8 Black Veldig Strap Bra Tilstand Uk n6PqwCP4

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Svart Boot Faux Ny 55 Størrelse Brodert 6 Felicity Dolcis Rrp £ Suede Zip Ankel