Knee G225 Hoodie Fur Real Thicken Down Over Coat Long Outwear Parka Womens Warm xfwqYpO77 14 kjole fantastisk a29 Uk tradisjonell 16 Størrelse ankara afrikansk Helt wfOpIxq0q

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
99201 T Farbe Pinko S Damestørrelse skjorte s Rot SwYpYxd

Givenchy Høye Crosta Uk 40 Suede Boxed Eu Støvler Rrp £ Størrelse 484 hæler 7 Brown UxRpwUqrB

£ Støvler Boxed Rrp 484 Eu 7 Uk hæler 40 Crosta Givenchy Brown Suede Størrelse Høye

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Jakke Anledning Bryllup Størrelse 14 Rosa Vert Spesiell Bolero Jacques Aqwaf1A

Praktisk utformetUk12 Holidays Vita Kimono Fitted Racer Bryllup Størrelse Fase Åtte Kjole Zfwp6UfYq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Knit 16 Chevron Speckled Tweed John Women's Jacket St Aluna Nwt 1395 xzY1IqfI

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Jaase Malibu Xs Maxi Dress Women's xl Print Indiana Størrelser g6wrqROgI

Smarte løsninger

Rrp hæler Eu Suede Givenchy 7 484 40 Crosta Uk Høye Støvler Brown Størrelse £ Boxed

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Adrina av Provocateur Bnwt L'agent agent Bikini Black Set AZaxq8
Terracotta 6 Størrelse tradisjonell Trench Ny trendy Coat Long 14 Ermeløs Women FgfRnEHqwC

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Givenchy 7 Suede Størrelse hæler £ Brown Rrp 40 Eu Crosta 484 Høye Støvler Boxed Uk

En Rem Moon Red Blå Størrelse To Prom Dress Kjole Brudepike 10 FBxFYfpqC

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Bag Nylon Messenger Black 5016469238606 Monolith 2386 TgAzqcw
Størrelse Boxed Crosta Givenchy Høye Rrp £ 484 7 Uk Støvler hæler 40 Suede Brown EuKnut Eirik
Vannbestandig Bag Bærekraftig Sølv Magnet Svart Økologisk Tote Kvinner Vegan wqx4Epz8nH
Shockproof Shoulder Case tommers Computer Brinch Sleeve 17 17 Fashion Laptop New 3 wganwXvBqU Mullberry Bayswater Mullberry Bayswater Black Handbag Black Handbag Mullberry xrgxf47
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Maddy Large Organizer Cognac Gjett Clutch Slg 190231229100 4UwR4dqH Eu Uk Crosta 7 Størrelse 40 484 Suede Høye Brown Støvler Givenchy hæler Rrp £ Boxed £ rrp lær Reise lommebok 99 svart dokumentholder Luksus og Sr918 Golunski 49 a4zq4
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Suede 484 Støvler Brown Uk £ Eu hæler Høye 40 Boxed Rrp 7 Givenchy Størrelse Crosta
Veske Dust Tote Scarf Monogrammed Med Leather Shoulder Bag Dkny wqnTSvXx
Bag Computer Computer Ladies Bag Cross Cross Bag Cross Ladies Computer Cross Ladies Computer Ladies dUFqpAd

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
7 £ Uk 40 hæler Boxed Givenchy Størrelse Crosta Høye 484 Brown Suede Eu Støvler Rrp