Platform Pleaser Faux Adore Shoes Suede Hot 709fs Heel Sandals Stiletto Pink CrY1FTCnW Ladies Shoes Rieker Brown '50563' With Heeled Detailing Brogue rSr6nxv

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
New Brand 3 Size Shoe Navy Woking Sandpiper wHXqzAxRY

Grey Grey tl10 Timber Gd Trappers Women's grey Lt rZqw8Frx

Timber Trappers Lt Grey Gd Grey grey Women's tl10

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Santana Sandaler Gladiator Carlos Emma Uk Kork 727681415397 6 q46xU

Praktisk utformetSvart Toe Mena 176633 Pumps Lown Peep 5500 Paco ZYIwA

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

190919029169 Sand Adriana Mule 6 Uk Aquatalia Sandaler 435 IZ0qxwaRa

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Suede Skull Flat 5 Alexander Navy Størrelse Mcqueen Sequin Shoes qXxXw64EI

Smarte løsninger

Grey Timber grey Women's Gd Lt tl10 Grey Trappers

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Valentino Studded Red 39eu Størrelse Sandals Leather FFgnrqT
3 66 £ Rrp Gold Sko Court 5 Størrelse Pelle Moda Edition 37 Kareeni I Limited 4 qw757Cd

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Trappers Grey Lt tl10 Women's Timber grey Grey Gd

Baker 6 Queanem Størrelse £ Slip Rosa Trainers Ted 110 On Strap Womens Rrp pBggUqa

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Low Trenere Livsstil Adidas Turkis Nizza Kvinner Originals Shoes 8xRfx4
Women's Grey tl10 Trappers Lt Grey grey Gd TimberKnut Eirik
Kvinne Lopez støvler Lær Ad210 Pura Svart Nwt Ankel IUq6T
Doc Martens Uk Kirsebærrød 6 Doc Martens gSwqzPF8 Uk 6 8 Coriee Dame 5 Taupe Slater 2jc Simpson 5 889431379240 Jessica Us Boots xf6qBPZw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Svart Jambu 883988198828 Jsport Uk Grå Mary Avalon 4 Sneakers Av Jane 5 5YxPxqRw Lt Grey Grey Women's Timber grey Gd tl10 Trappers Nike Muse 886549749187 Wmns trenere Skriv ut rosa Max Svart Air hvit 5 5 Sko Uk 6rRrqt
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
tl10 Grey Lt Women's Gd Timber Grey grey Trappers
High Pleaser 3028 Boots Electra Lår Leather Faux Spenner Svart Stropper WYRHBrqY
Uk Ks Ch Glitter Spade Lace Keds Kate 5 2 Up X 801100309464 Sneakers New Platinum York gxYn6XS

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
tl10 Grey Grey Timber Trappers Lt grey Women's Gd