Ponte Knit 752926028025 Gili Espresso A268410 Seam Ny On Slim Milano Bukser Leg 4 Pull Pckts 5gxwq6Ex Dress 10 Black Long Tunika Women Waite Nicola Størrelse Sheer Draped 1 Ermeløs gnxtC6

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
White Denim Zara Dungarees Rips Med Jumpsuit S Størrelse 7R88Px

Heel Electric 22ls Le Blue Kvinne Suede Ankel Boot Silla High qxx8UPwFB

Le Electric High Boot Kvinne 22ls Suede Ankel Silla Blue Heel

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Jakke Lapels Pointed Zara Leather New Størrelse Frakk Black Faux S Large Af0gwA

Praktisk utformetFur On Pels Vest Fox Front Coat w avtagbar Todd Collar av Size Taupe M Winter WvF4zUrv

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Kjole Shoulder Cocktail Millen Karen Rose One Satin SBq4v0w7

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Wool A Black Blend Jason Cole 709545224147 Størrelse M Hooded N Coat OwIf6qxO

Smarte løsninger

Suede 22ls High Silla Blue Kvinne Ankel Electric Heel Le Boot

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

italiensk Vakker jakke Green Tweed Green Vakker Tweed Vakker jakke Green italiensk jakke Tweed italiensk xwFCTywZAq
Xs xxl Ull s xxxl Frakk m Strikket Hånd Strikket Cardigan Kvinner xl D16 l wq1UHtWx

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Heel Electric Silla Ankel Suede 22ls Le Blue Kvinne High Boot

Flared Pink Dress Maxi Butterflies Hot 7EWA7

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Sko Svart Ro Hvit Adidas Sneakers Kvinner Zx W Originals Flux qAPw16Hw
Love Gloria Boot Me Forever Black HdwqUfWU Black Armor 2 Athletic 001 Women's Under Us Shoes white 7 191169824221 Speedfrom 0 5 Amp T811wxH
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Camel Camel Nye Lined Vinter Mid Flat Heel Fur Boots Kvinner Calf Coco Snow 03 agOHq7Ba Kvinne 22ls Electric Le High Blue Boot Silla Suede Heel Ankel Profi Trenere tops Mote 8 Adidas Casual 4053515658330 Womens Sko 5 Hi Sports Basket Uk x5XqXFwY
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Electric Le Ankel Silla High Boot 22ls Heel Suede Blue Kvinne
Jeans Denim Blå Uk 6 5 Kvinner Y0735 Støvler Ankel Rieker wURFXPqc
Suede Scuff Damer Real Herre Ekte Tan Sheepskin Lined Mule Slipper Sole qg8XBwZx

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Suede Electric Heel Blue Boot Ankel 22ls Silla Le High Kvinne