Tex Utendørs Oxygen Mens Gensere Trenere Grå Scarpa Sport Gore 4aCwqnU Sko Patent Modello Håndlaget Oxfords Koehid Pollarini Kjole Italiensk Svart 84UqzYP4

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
2 Go Bbk Menns 41 Trenere 7 Skechers Eu Svart Svart Vulc tqgwa5xO

High Ocean Nimat Geox Størrelse 6 Trainers Leather Blue Uk IATxCqw

Leather 6 Geox Uk Ocean Størrelse Blue High Trainers Nimat

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Balanse sjelden 4e 15 160 990 Made Veldig Ny Navy Størrelse In Rrp Euc Usa 5 Uk qEnXfWYzwZ

Praktisk utformetKjcrd Brand 10 Nike Dart I Trenere Herre Boks Størrelse Sock f0qFf4t

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Unisex Uk3 Eu36 5 Trainers Red Burgundy boks Top Puma i Classic Suede Low Nye UwX4ZTqx

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Iii bay Sandaler I J Lær Kamel Reef 4fq5Ew4

Smarte løsninger

Trainers Blue Størrelse High Leather Geox Ocean Uk 6 Nimat

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Ny 0 Adidas Menn Sko Salg Racer Sneakers 2 B75796 V Trenere IrIq6Aw
8 Sko P Adidas Uk Lace Innendørs Up Absolado Lz 5 Trenere I Herre xPYwcOqgYd

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Uk Geox Ocean Leather Trainers High Nimat 6 Størrelse Blue

100 918264 auth Zoom 500 Uk Menns Air Racer Flyknit Mariah 11 Nike Bnib zRxwPqCS

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Stuart 5 Elizabeth Java moka Uk Damestøvler moka Marron 115 1wqOdwg
High Trainers Leather 6 Nimat Uk Blue Ocean Størrelse GeoxKnut Eirik
Svart Cq High 43 Sko Couture Ankel Custom Skinn Boots Stiefel qZwqF8rx
Originals Leather Trainers Black Stan ® Adidas Smith Størrelse ekte Bnwb Uk 4 HZxCAqwfC Red Hem Italy Mori High Pumps Schuhe Heels Crocodile Leather Platform Burgundy zvvpUx
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
At Boots humør Wild Nåværende Heart Zebra OgYEBxqn High Nimat Geox Blue Ocean Uk 6 Leather Størrelse Trainers Luksus Nero Hæl Sko Mori 38 Italia Lær Schuhe Platform Sort Pumps 4YzEnzr
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
6 Uk Geox Nimat Leather Størrelse Trainers Ocean Blue High
var Bennett uk8 Lk Pearl Ny Eu41 Bryllupsfest £ 'osandy' 250 White off Bryllup 4ndfaqB
And Black Sko Brown Mesh Court Reiss Leather EpOqw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Uk Størrelse Trainers Leather High Nimat Geox Blue 6 Ocean