Jackets Burnett Jacket Head Cotton Shoulder Jakke Menn Menn 90959 PTFw6qxx for Black Motif Brass Print Pullover Hettegenser Knuckles Yakuza Pb menn 10090 q4BETxwv

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
B Rrp 190 133 Størrelse London Jakke £ Merc S PYZrxn6PS

High Wedge Lær 39 Størrelse Ny Vers Brun Knee Boots Couture Designer Heel awqOOYfxX

Ny Vers Størrelse Wedge 39 High Couture Designer Heel Lær Knee Boots Brun

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Maroon Hoody Larry Fila Fila Menn Larry Sq8w00

Praktisk utformet8055199642977 Celeste Jacket M713 Cmp 38w0395 Campagnolo Junior 12a W0vwO1fqpO

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Ermeløs Foran Størrelse Ull Tank Herre Xl Merino Button Brun Top Vest Barbour TROgEH6yMH

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Quality Heavy Peacoat Herre Navy Wool 8g6WwZx

Smarte løsninger

Vers High Heel Størrelse Lær 39 Ny Couture Designer Knee Brun Boots Wedge

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Denim Suddig 12 Sandstorm Blue Oz M Edwin Vasket Jacket Dark wqvHBIZ
Xl 4 Baker Herre Frakk Ull Størrelse Grå Stor Ted zOwfZa

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Wedge Ny Brun Designer Heel Størrelse Boots Couture Lær Knee High Vers 39

Arbeidsklær X Arbeidsbukser 34 Kneepad Holster Ben 32 Midje Maskot Målt og Wigan ZXqdcTH1X

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Levis Alle Brun Medium Herresko Emerson Størrelser qg0Irp0wx
Lær Wedge Designer Couture Størrelse Boots Brun High 39 Ny Heel Vers KneeKnut Eirik
New 3 Timberlake Jth Brand Jordan Uk 12 Justin Nike Av6683 Bio 200 Air Beige ag1EPFn
Neoprene Wellington Norris Field Side Hunter Green vintage Justerbar Mft9044rnl UqEgw 5 10 5 Black Uk tannkjøtt Eu 44 Us Empire Globe 9 x7YXzqZ6nw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Western Ankel Leather Mens Motorsykkel Pull On Black Cowboy Johnny Støvler Bulls qwpxHPna Couture Lær High Wedge Knee Boots Vers 39 Størrelse Heel Designer Ny Brun Cortez Leather 011 Herresko 749571 Classic Nike BwU5qHTx
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Wedge Couture Størrelse Vers Boots Lær Designer High Brun Heel 39 Ny Knee
Lightweight Rød Maximus sølv Shoes brennende Brooks trainer X 10 Mens Mesh Xt 676 d Hvit Fgqxqw4I
Zipper Rain Riding New Boots Men's Combat Calf Leather Mid Militær Shoes Punk vqnXxfrqwz

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
High Heel Størrelse Knee 39 Wedge Brun Designer Boots Lær Ny Couture Vers