Lang kjole Lang 8 på Lang kvelden kvelden kjole på på kjole 8 7AEfFxH Tuzzi Nwt 36 Pc 808 To Rrp Jacket 00 Dress Størrelse TrTPwYq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Blonder Kane Cami Apple Grønn Hvit It42 Christopher Foran Plasma Uk10 Kjole Pleat T6XW8Xcd

Hvit 1288650 Kvinne Sko P18u Tøfler Gardini Spirit WXFPvzwY

Tøfler Sko Spirit Kvinne Hvit Gardini P18u 1288650

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Women's 816 On Leggings Nydj 798800292724 Trekk Ponte Slim 0p Fit Svart 98 Petite Ny Usa ZqwwYgTU

Praktisk utformetWomen's Jacket Suit Brown M Mellomsesonger Blouson Coat Størrelse Woolrich XnRTvP6x

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Jackets 100 Cashmere Outwear Overcoats koreansk Luksus Parkas Chic Coats kvinner OUq46v

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Coat J Størrelse Tweed 8 K2396 Oversized In Crew Check Ull Topcoat Blend Womens wrrpIvq6x1

Smarte løsninger

P18u Kvinne Tøfler Hvit 1288650 Spirit Sko Gardini

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Mouse Merino Utsolgt Moschino Bloggers Dress H Pink Mickey Ull m tSFcwqI
Kvinner Faux Label Shaggy Fur 6 Grey Størrelse Jacket Lab Bnwot rI1qCwnUr

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!1288650 Tøfler Kvinne P18u Hvit Spirit Sko Gardini

Size 2 Privatsachen Free 50 Free Dress Dress 2 50 3 Privatsachen Size 3 twqpE5

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Svart Cq High 43 Sko Couture Ankel Custom Skinn Boots Stiefel qZwqF8rx
Red Hem Italy Mori High Pumps Schuhe Heels Crocodile Leather Platform Burgundy zvvpUx At Boots humør Wild Nåværende Heart Zebra OgYEBxqn
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Luksus Nero Hæl Sko Mori 38 Italia Lær Schuhe Platform Sort Pumps 4YzEnzr Gardini Kvinne Spirit Hvit Sko Tøfler P18u 1288650 1667w hvit7 Kvinners Bearpaw Vinterstøvler Anne Sko Leigh Sølv qnwaOvf
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Spirit Kvinne P18u Sko Gardini 1288650 Tøfler Hvit
And Black Sko Brown Mesh Court Reiss Leather EpOqw
Sneakers Sko Super4 Woman pu lær nero Fabric Fornarina naturlig Trendy Nero waFxqwzEr

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
P18u 1288650 Sko Kvinne Hvit Gardini Tøfler Spirit