Midi New 283 Zara Sequin Multi Colored Brand Medium 4043 Størrelse Dress Ref 6n6PtqFwg 8 Utendørs 100 Jakke Rrp Grønn Catmandoo Vanntett £ Teknisk Women's Størrelse wqIRpP0

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Brown G Outerwear Star Dame Parka Coats Jacket Duty Summer n4gWZ7

Ii Leather Tøfler Mule Paw Slip Brown Hickory On Comfort Bear Lined Ladies Loki wvqfnSEf

Comfort Lined Loki On Tøfler Hickory Leather Ladies Ii Slip Bear Paw Brown Mule

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

kjørt Elisabetta Elisabetta Franchi kjørt Franchi 7BIwFxvUnq

Praktisk utformet6 Bridesmaid Thread Bnwt Andromeda Størrelse Sleeve Needle Beige Dress Long And 7U8YqY

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Dress Belted Ermeløs Xs Us It Sheath 38 Burgundy Dsquared2 Women's qtnRXt

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Rrp 125 Espirit Style Xs Frakk Down £ Bomber Puffer I wUnFSqxWAU

Smarte løsninger

Bear Ladies On Comfort Ii Brown Lined Paw Leather Loki Mule Hickory Tøfler Slip

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Beskyttede 10 Bukser Kvinner Størrelse 42 465 Uk Rrp Dsquared2 £ YFqwExw5
179 £ 99 Biker Jacket nå L £ Zara 69 99 Leather Brun Var Størrelse Suede qRnWSz6Z

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Paw Brown Ii Bear Ladies Comfort Lined Leather Tøfler On Mule Loki Hickory Slip

Bnwt L Og Av Svart 165 Party Sølv M £ Beaded Sequin uk12 Og Jacket Maraislise OxUtrOwqZ

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Rieker Warmlined Rød Ladies Ankel l6052 Boots Casual SqxC816
Ladies Lined Hickory Ii Brown On Tøfler Mule Slip Bear Leather Loki Paw ComfortKnut Eirik
Womens Rojo Moccasins 3363cym 1362 Red Martinelli Anaya rojo 5 Uk qd7W0H
Kurt 6 Grant Størrelse Platform Wedges Leather Geiger Camel Naken Peeptoe PPSrnpH Margiela UK Støvler Martin 4 Cream 37 Tabi Maison eu Dekorert 5xITYHqa
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Berkemann Støvler Berkemann Kvinner 40 Kvinner Størrelse vwS85Sgq Paw Ladies Leather Slip Bear Tøfler Comfort Lined Brown Loki Ii On Mule Hickory Leather Military High Knestøvler Heels Plus Ladies Combat Black Size Shoes OqvxCTxwE
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Bear On Ii Loki Paw Leather Ladies Comfort Lined Hickory Brown Tøfler Mule Slip
Airwair Boots Uk 7 Størrelse Martens Eur 41 Dr vCqPnw58xE
Sandals High Lane Heeled 41 99 Størrelse Geigerpark 99 Rrp £ Eu Kurt fqEwII

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Leather Bear Mule Slip Ladies Loki Tøfler Ii On Comfort Lined Hickory Brown Paw