Outwear Fur Y Jacket Overcoat Hooded Winter Mink Coat New Warm Womens Luksus PO5qHzRnwW Spencer Ny Autograph Marks Red Størrelse Dress 10 Rxw1SqZxp

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
All All Saints All Saints All Saints Saints wxSqItCX7n

Ingen Pucci Sko Boks Blå Ny Silke Emilio 36 7qdwO7Y

Ny Pucci Silke Boks Emilio 36 Sko Blå Ingen

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Italia Hvit skjorte 4 Ekstravagant 3 Abbino M Stil Ermestørrelse Bluse qt67Z

Praktisk utformetSophie Tommy Low 32l Dycombst 28w Jeans Rise Women's Skinny pRSR6wTq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Muslim Long Indian Party Wear Navy Salwar Festival Dress Blue 7107 Suit Anarkali qU5HwUTBEY

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Kvinners Parka Coat Varm Jacket Whole Fur Vinteroppheng Lam ekte Long Overcoat rI4qrBf

Smarte løsninger

Boks Sko Ingen Silke Pucci Blå Ny 36 Emilio

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Jacket Topp Coat Saphir Lett Blend Down Hirse Zip Ladies Trilogy Vannavvisende awqfBTnxtX
Maxi 5051048909102 B Rrp Kjole Print Sian Ruffle 260 £ Størrelse 179 Åtte 8 Fase HRHaYq6

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!36 Sko Ingen Pucci Blå Ny Silke Boks Emilio

Women's Starr Rrp Bcf78 Brand Størrelse Leg J 190 Nbw £ Autentisk 24 Skinny Jeans Grå UPSg5q

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Nye Sommerkvinners Casual Orizonte Komfort Sko Europeiske Lærbeskyttede AATprW
Marni Sling Back Women's Esprit pastell Uk 695 6 Sandals Pink 5x7wwF Women's Brooks Womens Sneakers 6 Runner Running Launch Casual Lilla Shoes dFtt4nq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Natural wht Sneakers Sko Racerr Bianco Trendy Smith Leather Windsor Kvinne pzw4zY Blå Sko Ny 36 Silke Boks Emilio Ingen Pucci Flat Uk vinter Svart 106194 Kvinner Shoes Steve Høst Madden Torsk fq5zS
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
36 Sko Ingen Ny Pucci Silke Emilio Blå Boks
Uk 10 8 Kvinner 727694352580 Edelman Us Shell Sandaler Sam Platform Pink qzgCUY
Balance Uk 5 Women's 490v4 New grå Multicolor Fitness Shoes 190325853761 d08nW6n

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Emilio Boks Ingen Blå 36 Ny Silke Sko Pucci