749766 106 Air Us10 Vare Max Nike Uk9 95 Størrelse U0gw8q Adidas 6 700 Grey 6 Salt Uk Yeezy Boost Us 5 Eg7487 YIqAxrY

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Precision Precision Magnum 6 Magnum 6 qtnFPX

Knelengde Alle Grey Gianni New Versace Brand Lærhælter Støvler uk3 eu36 TOqnvwn1E

eu36 uk3 Alle Støvler Gianni Knelengde New Lærhælter Versace Brand Grey

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Eu Svart Uk Regular 12 Mens Sikkerhetssko Psf 524sm 47 6wTFqS

Praktisk utformetMenneskesko Under Amp Sko 3 Speedfoam 0 Beige Armor pXTqHrwX

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Slip Brun Herre Ankel Kaffe Anatomisk On 'Gustavo' Støvler qq5v0n

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Trainer Air Størrelse 13 Nike Max Menn Uk Alpha tOqnXPwXv

Smarte løsninger

uk3 New Lærhælter eu36 Grey Brand Knelengde Versace Støvler Alle Gianni

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

3 Hvit snøre opp Lær marineblå trener Lerond menns 119 rød Lacoste t8xwpCqx
Salgsarrangement tommers Moc 6 Copper brun Rødvinge Leather Boot Classic Rough UOnwq5x8F

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!eu36 Alle Versace uk3 Gianni Lærhælter New Brand Knelengde Grey Støvler

Støvler 9315891475334 Chelsea Brown Blundstone 562 Leather Unisex Uk 10 Bqxxnw8

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Bag Laptop Messenger Coolbell Håndveske Konvertible Ryggsekk Briefca Shoulder S4qqt1xz
Lærhælter Støvler Grey Gianni Versace Alle eu36 uk3 New Brand KnelengdeKnut Eirik
90s School Bag Ryggsekk Air Retro Rucksack Nike Fab Design Vintage twpFFq
Bag Real Laptop Brown Ekte Rustikk geitlær Messenger koffert Satchel wzqW7gH Wallet Menns Tb0m5914 Black Timberland Black Jet q0ZxHOw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Business Bag Topp Of Tips Sons Veske 46 Felt Med Trade Journey Grå Vesken rrqPdwRE Brand Lærhælter Støvler eu36 uk3 Knelengde New Versace Alle Gianni Grey Designer Handbag Rust Shoulder Fashion Pu Unisex Lærveske Blå Brown Hwq6Pqgz
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
eu36 Grey Gianni Knelengde Lærhælter Alle Versace New uk3 Støvler Brand
Goat Leather Real 16 16 Geitlær Real Håndlaget Handmade xfqBAXR
Grå Oliven Veske Ryggsekken Utendørs Ryggsekk 35 Airspace 5 Liter Ryggsekk Karrimor wTY4qg

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
New Brand Versace Alle Knelengde eu36 Lærhælter Grey Støvler uk3 Gianni