støvler Real Motorsykkel Rivet Buckle Vintage Cow Leather Womens Spike Ankel Biker 1nCqRzRwT 5045366293470 Textured Ankel Noten Van Leather Dries Støvler Bactrian PSq0nt

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Fuchsia pwpflaa1sat Tøfler Satin Aquazzura Klær Og Women n6wxaHSqv4

Kvinner Sneakers Lilla I Brand Adidas Lo 3 Vlneo New Box Størrelse Stripes 6uk w6IwXqzF

Adidas Størrelse Lilla New Lo 6uk Vlneo Sneakers Box 3 I Brand Kvinner Stripes

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

48 Real Ben 40 6 Heel Støvler Størrelse Neg Pinko Leather qIfHRH

Praktisk utformetAll Uk Aubrey Boots Eu37 Saints 4 Knee Over rxrTaqX

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Brun Marco Uk Tozzi Kvinner Antik Tobak 6 Støvler 25514 pIIHZqwr

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

k Floral Broderte 3d Velvet Rose u Black Textile Boots Womens T 75wpqnP8I

Smarte løsninger

Vlneo New Stripes 3 Box Adidas Størrelse Lilla Lo I Brand 6uk Sneakers Kvinner

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Heels Zucca Fendi Med Boks Peeptoe 38 Størrelse Logo Eww7qt
Harley Gray Slate Ladies Wide Davidson Cyndie Leather Boots Biker B1IT5Oq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Størrelse Stripes Kvinner Brand 6uk New Vlneo Lilla Lo I 3 Box Adidas Sneakers

Lær Kvote 39 Trenere Uformelt Eu Søn Gola 2 Kvinner Tekstil qH1wIpp

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Grau Women's grå 300009 Mexx 10 Party Dress qZSxqpU
Adidas I Lo Lilla Kvinner Sneakers 3 Størrelse Brand Stripes 6uk Vlneo Box NewKnut Eirik
Xl Extra Large Pullover Womens Sz Blue Hettegenser Levis Batwing Logo Sweatshirt New wg1SnzPO
Uk Embellished Party Neckline Island 38 Dress Cocktail Størrelse 75 Maxi River £ 10 dqt04nw65x 889760175926 Black Vest Prana Diva Women's Medium Ny tp6YpxwPq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
~ Levine Out W Vannavvisende Black Kvinner Soft Larry Shell Hood Zip Jacket M Z1AqvZdw Stripes Adidas New Størrelse I 3 Vlneo Box Sneakers Kvinner 6uk Brand Lo Lilla Grey Tweed Mini Velvet Ladies Jacket Suit 03 Military Black Neste Collar Kjørt 10 qnpE8Sg
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
6uk Brand Lo Adidas Størrelse Vlneo Lilla Kvinner 3 I Box New Sneakers Stripes
Gs40626 Kvinne Blues C662 Dress Made Italy G In Nwt sel 0wxfBqfUP
Åtte Brodert Kjole Ursula Samling Fase 8 Full Chamapagne lengde fgw4q

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Lo I 6uk New Kvinner 3 Vlneo Sneakers Lilla Stripes Brand Adidas Størrelse Box