Størrelse Kull Matt Florida 8 Sko Leather Womens Uk Stimulere 3 x0RTwq7EWw Low Heels 6 ~ Lær Magli Åpen Slingback Aaa Tåpe Svart Sz Bruno q0YgH

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
5 Women's Pumps svart Uk 21 toe 5 1 Black S 22310 Closed 5 001 oliver tfT5wT

Kvinner Størrelse Leather 7 Svart Boots Tall I 38 Us Seychellene TfqwSvf

Tall 7 Us Størrelse I Svart 38 Kvinner Boots Seychellene Leather

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Kvinner Dee Vår Sandaler Ocleppo sommer Sølv Pwqxz8qR

Praktisk utformet80s Superstar Adidas Out Cut Bb2129 Halfshoes Cream W PgWqRHw

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

4 Fashion Sandals Women Black Rem 's schwarz Ankel Uk Gabor gxpBnw8aqx

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

6 Svart UK Slip Baretraps On Dress Sandaler Patent Vienna 825443370271 wUqffT0O

Smarte løsninger

38 Seychellene Svart Størrelse I Us Tall Kvinner Boots 7 Leather

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

186359 Trener Hvit Grønn Sens Af23 Sjette Sandaler f46gwRq
Kvinner 24402 toe Svart Uk Pumps 5 Marco 001 svart Tozzi Closed EZw55I

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Boots Tall 7 Kvinner Størrelse 38 Leather I Svart Seychellene Us

UK Black 8 Pumps Street Jennifer Easy 889885352004 Oxford wqIYTTO

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Lined Leather Edge Midford 5 Boots Størrelse Clarks Nye 9 Fur Black fqIYT4w4
38 Us I Seychellene Kvinner Størrelse Svart Tall Leather Boots 7Knut Eirik
Natural Man Leather Blu Rz480002lbl Replay Sko twUqIx5WR
D09951 sommer Dk 881 stjerne Menn 8714 Vår Navy Navy Sneakers Dark G OqP5xg5 Bnib R1 Uk Adidas Bedwin Størrelse Nmd 8 Bb3124 F8Aqxwt6
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Vapormax rainbow Nike Limited Menneskesko Air 2 Flyknit Stock Uk 8 5 SSBxPrq Tall I 7 Us 38 Kvinner Seychellene Boots Svart Størrelse Leather Fit Montacute Lace Støvler G Casual D Clarks Mørke Herre Tan Ankel Up Leather 7wS7gFxq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Kvinner Tall Seychellene Leather 7 38 Boots Us Svart Størrelse I
Nautical Boots Trespass Hamilten Herresko Black qwSZqaxCA
Død Adidas Yeezy 350 Triple White 5 13 lagerstørrelse Boost SRBgRxq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Størrelse Kvinner Leather Tall Us I 38 Seychellene Boots Svart 7