13 Man Running Neutral Brooks Shoes Glycerin 5qxvR Trenere Retro Jordan Sneakers Størrelse Menn 9 Nike 5 'Grape' EUZw4xnOq6

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
b eu Breitlin Svart Ad14 Herresko J 40 Lær Elegant 6 Cq57wz

Kvinners Biker Army Ankel Militær Heel Herre Studded Støvler Lace Flat Punk Svart Bekjempelse rwICcrfEnq

Studded Lace Ankel Herre Punk Svart Biker Støvler Army Heel Flat Militær Bekjempelse Kvinners

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Bleached Girls 1 Trenere Air Kids Nike White Boys Vday Obsidian Force Coral qXn6xH

Praktisk utformetMan Mocassin Ecco Black svart Irving 2001 pYnq0n

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Svart Ad644 Stradock Av Herresko 41 Lær Elegant 41 eu Coraf 7 UOCq0gw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Eu Burgund Sko Uk 9 Derby 43 Brunello Suede Brogue Cucinelli XIqCwxZx0

Smarte løsninger

Army Herre Militær Kvinners Lace Heel Flat Bekjempelse Punk Ankel Svart Biker Studded Støvler

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Sko Work Lær Magnum Ny Mens Svart Politi Duty Levering Safety Sikkerhet wRqxBnCtpF
Hvit fottøy Unisex 'Lite Adidas Adults Løpesko fottøy Hvit Racer 0wqUF8

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Støvler Army Punk Svart Bekjempelse Militær Flat Heel Ankel Lace Kvinners Herre Biker Studded

Deerupt Trenere Hvit Kjerne 9 Størrelse Menn Runner Svart Rød Uk Rød Adidas ZqwdtZ

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
' 04 Max Nike Gpx Løpesko 11 Aj7183 Ns Men Air 95 Volt Dust Grå 001 Us7 EZwr6qZ
Støvler Studded Punk Militær Biker Kvinners Heel Ankel Svart Herre Bekjempelse Lace Flat ArmyKnut Eirik
Tan Brogue Loake Størrelse 10 Shoe Menn Buckingham pZaOqnd
React Hvit Alle Black 55 Medium Trenere Nike Størrelser Grå Olive Menns Element aF1Rd White Blue 819686 400 Navy Nike Trainers I Menn Dart Sock Midnight w86qP6S4W
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Etnies 889262572483 Shoe gummi Ls Green Barge AOwAqrp Militær Bekjempelse Heel Kvinners Punk Svart Herre Lace Army Flat Støvler Ankel Studded Biker ons Malibu Menns Slip Shoes Native YqFI6q
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Svart Lace Herre Bekjempelse Army Punk Militær Kvinners Flat Ankel Støvler Biker Studded Heel
Inserts Man Blu m11s Sko Stonefly 104915 Leather RPqZRIFw
Lette Merrell Herrer 13 Uk Pustende Blå Tetrex 6 Trenere Nye Vann twf5qw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Flat Biker Lace Militær Ankel Studded Heel Svart Kvinners Herre Army Bekjempelse Støvler Punk